Cannes-ban lesz a wallywhy150 hivatalos világpremierje

A Ferretti Csoporthoz tartozó olasz Wally Yachts bejelentette, hogy a wallywhy150 hivatalos világpremierjét a 2023-as Cannes-i Hajókiállításon tartják.

A wallywhy200 kistestvérét a közönség már láthatta a Velencei Hajókiállításon, tervezői ugyanazok, mint akik az előd vonalait is megrajzolták: a Wally-Ferretti Csoport mérnöki csapata és a Studio Vallicelli Design. A 150 bruttó regiszter tonnás szuperjacht számos, a méretosztályában egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik, ilyen például az orrban található tulajdonosi kabin, melyből 270 fokos panoráma nyílik. Nem kevés üveg került a szalonba sem, ahol az oldalsó ablakok lettek gigantikusak, az étkező pedig közvetlenül kapcsolódik a hátsó kokpithoz. A további kabinok az alsó fedélzeten kaptak helyet, elrendezésük a leendő ügyfélre van bízva, lehet egy VIP, egy franciaágyas és egy kétágyas, vagy két VIP kabin.

A jacht nagyméretű hátsó fedélzetéhez hidraulikus létra és emelhető-ereszthető platform tartozik. A tulajdonosok ezt a területet tetszés szerint konfigurálhatják, számos vízi játékszernek, valamint 3,9 méter hosszú kismotorosnak helyet csinálva. A napozóterasz szinte a jacht teljes hosszán végig húzódik, egy része árnyékos társalgó.

Három IPS1350-es motorral hajtva (az egyes hajótesthez ezt választotta a tulajdonos) a wallywhy150 maximális sebessége 23 csomó, míg a három IPS1200-as motorból álló standard meghajtással 21 csomó.

Cannes-ban a Ferretti Csoport márkakínálatának számos más debütáló jachtja csatlakozik a wallywhy150-hez, köztük a vadonatúj Riva 82 Diva.

A wallywhy150 hivatalos bemutatófilmje:

YouTube video

fotók: boatinternational.com, riva-yacht.com

forrás: boatinternational.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!