Előfizetési lehetőségek, akciók

Annak érdekében, hogy önnek mindig postaládájában legyen az éppen megjelenő Aqua Magazin, nem kell mást tenni, csak előfizetni lapunkra.
1 éves előfizetés (4 megjelenés) ajándékkal, ára: 8000 Ft
2 éves előfizetés (8 megjelenés) ajándékkal, ára: 15 000 Ft
A lap negyedévente, a szezonhoz igazodóan jelenik meg.

AKTUÁLIS MAGAZINUNK

2024. május 13-án jelent meg
Ízelítő a tartalomból

Amit a lapról érdemes tudni

Az Aqua Magazin 24 éve vezető pozíciót tölt be a hazai hajós lapok piacán.
Megbízható, stabil, rugalmas, elhivatott szereplői vagyunk a hazai hajós közösségnek.
A magazin évente 4 alkalommal, prémium minőségben, 130-150 oldal terjedelemben szól a hajósokhoz, illetve mindenkihez, aki szereti szabad idejét aktívan eltölteni és ezt elsősorban vízhez kötődően teszi.
Minőségi tartalmat, kikapcsolódást, hiteles információkat nyújtunk mindazoknak, akik magukénak vallják a „vizes” életérzést, küldetésünknek valljuk, hogy ezt a tábort folyamatosan bővítsük.
Olvasóink lehetnek hajó-, illetve vízijármű-tulajdonosok, illetve akik a jövőben tervezik a vásárlást, vagy akik egyelőre csak ismerkednek érdeklődnek a témával kapcsolatban, vagy akik már kipróbálták a hajózást egy-egy charterhét keretében.
Célunk, hogy a vitorlásversenyzők mellett a hobbi- és családi vitorlázókhoz, motorcsónak- és jachttulajdonosokhoz, szörfözni, jet-skizni, búvárkodni szeretőkhöz egyaránt szóljunk.
A versenyvitorlázás mellett folyamatosan bemutatjuk a hazai és nemzetközi hajózás újdonságait, trendjeit, bemutatjuk azokat a szereplőket, akiket fontosnak tartunk, mert személyiségük, eredményük, teljesítményük példaértékű.
Foglalkozunk mindazokkal a témákkal, ami a nagyon aktív, életigenlő olvasókat érdekli, úgymint: utazás, gasztro, technika, újdonságok.
Fontosnak tartjuk mind a magyarországi mind a külföldi desztinációk bemutatását, ahol célcsoportunk hobbijának hódolhat.