Az Aquamagazin és a RadioCafé hajózással, téli sportokkal/síeléssel, utazással, kalanddal foglalkozó műsora a RadioCafén és az ismert online felületeken.

Adás: kéthetente csütörtökön 16:00-18:00 (ismétlés: vasárnap)
Műsorvezető: Rozsda, azaz Nagy R. Attila
Szerkesztő: Ritter Tamás


Az Aquamagazin, valamint az aquaonline (aquamagazin.hu) 23 éve a hajós piac meghatározó, piacvezető médiája. Megbízható, stabil, rugalmas, elhivatott szereplői vagyunk a hazai hajós közösségnek.
A magazin évente 4 alkalommal, prémium minőségben szól a hajósokhoz, illetve mindenkihez, aki szereti a szabadidejét aktívan eltölteni, és ezt elsősorban vízhez kötődően teszi. Minőségi tartalmat, kikapcsolódást, hiteles információkat nyújtunk mindazoknak, akik magukénak vallják a „vizes” életérzést, küldetésünknek valljuk, hogy ezt a kört folyamatosan bővítsük.

Régi vágyunk, hogy új platformon is kipróbáljuk magunkat. Örülünk a lehetőségnek, hogy az újonnan induló Radiocafén elindulhat az AQUA&more, az Aquamagazin hajózással, utazással, kalanddal, téli sportokkal foglalkozó műsora.
Akik nyáron hajóznak, szeretik a vizet, azoknak jelentős része síel, snowboardozik télen. Ezért is gondoltuk, hogy érdemes ezzel a témával bővülni, ráadásul meglátásunk szerint ezen a területen is sok érdekességgel, információval tudunk szolgálni.

Akikhez szeretnénk az új műsorunkkal szólni, a  hajó-, illetve vízijármű-tulajdonosok, illetve akik a jövőben tervezik a vásárlást, akik egyelőre csak ismerkednek, érdeklődnek a témával kapcsolatban vagy akik már kipróbálták a hajózást egy-egy charterhét keretében. Célunk, hogy a vitorlásversenyzők mellett a hobbi- és családi vitorlázókhoz, motorcsónak- és jachttulajdonosokhoz, szörfözni, jet-skizni, búvárkodni szeretőkhöz egyaránt szóljunk. A versenyvitorlázás mellett folyamatosan bemutatjuk a hazai és nemzetközi hajózás újdonságait, trendjeit, bemutatjuk azokat a szereplőket, akiket fontosnak tartunk, mert személyiségük, eredményük, teljesítményük példaértékű. Foglalkozunk mindazokkal a témákkal, amik ezt a nagyon aktív, hedonista közösséget érdeklik (utazás, gasztro, technika, újdonságok). Fontosnak tartjuk mind a magyarországi, mind a külföldi desztinációk bemutatását, ahol célcsoportunk a hobbijának hódolhat.
A síszezonban pedig állandó rovatunkban foglalkozunk a hó szerelemesit érdeklő témákkal. Szeretnénk útmutatót adni azoknak, akik csak most kezdik, vagy gondolkoznak rajta, hogy télen se üljenek otthon, de szeretnénk a már aktív síelőknek, snowboardosoknak is érdekes témákkal szolgálni. Szeretnénk, ha érdekes emberek osztanák meg tapasztalataikat a hallgatókkal.

Rovatok: hajózás, utazás, kaland, téli sportok


Támogatóink


Nézz körül, majd hallgass bele az utolsó adásokba: