Az Aquamagazin és a RadioCafé hajózással, téli sportokkal/síeléssel, utazással, kalanddal foglalkozó műsora a RadioCafé-n és az ismert online felületeken.

Adás: kéthetente csütörtökön 16.00-18.00 (ismétlés: vasárnap)
Műsorvezető: Rozsda, azaz Nagy R. Attilával
Szerkesztő: Ritter Tamás


Az Aquamagazin, valamint az aquaonline ( www.aquamagazin.hu), 23 éve a hajós piac meghatározó, piacvezető médiája. Megbízható,stabil, rugalmas, elhivatott szereplői vagyunk a hazai hajós közösségnek.
A magazin évente 4 alkalommal, prémium minőségben, szól a hajósokhoz, illetve mindenkihez, aki szereti a szabadidejét aktívan eltölteni, és ezt elsősorban vízhez kötődően teszi. Minőségi tartalmat, kikapcsolódást, hiteles információkat nyújtunk mindazoknak, akik magukénak vallják a „vizes” életérzést, küldetésünknek valljuk, hogy ezt a kört folyamatosan bővítsük.

Régi vágyunk, hogy új platformon is kipróbáljuk magunkat. Örülünk a lehetőségnek, hogy az újonnan induló Radiiocafen elindulhat az AQUA&more az Aquamagazin hajózással, utazással, kalanddal, téli sportokkal foglalkozó műsora.
Akik nyáron hajóznak, szeretik a vizet, azoknak jelentős része síel, snowboardozik télen. Ezért is gondoltuk, hogy érdemes ezzel a témával bővülni, ráadásul meglátásunk szerint ezen a területen is sok érdekes témával, információval tudunk szolgálni.

Akikhez szeretnénk az új műsorunkkal szólni, a  hajó-, illetve vízijármű-tulajdonosok, illetve akik a jövőben tervezik a vásárlást, akik egyelőre csak ismerkednek, érdeklődnek a témával kapcsolatban vagy akik már kipróbálták a hajózást egy-egy charterhét keretében. Célunk, hogy a vitorlásversenyzők mellett a hobbi- és családi vitorlázókhoz, motorcsónak- és jachttulajdonosokhoz, szörfözni, jet-skizni, búvárkodni szeretőkhöz egyaránt szóljunk. A versenyvitorlázás mellett folyamatosan bemutatjuk a hazai és nemzetközi hajózás újdonságait, trendjeit, bemutatjuk azokat a szereplőket, akiket fontosnak tartunk, mert személyiségük, eredményük, teljesítményük példaértékű. Foglalkozunk mindazokkal a témákkal, amik ezt a nagyon aktív, hedonista közönséget érdekli (utazás, gasztro, technika, újdonságok). Fontosnak tartjuk mind a magyarországi, mind a külföldi desztinációk bemutatását, ahol célcsoportunk a hobbijának hódolhat.
A síszezonban pedig állandó rovatunkban foglalkozunk a hó szerelemesit érdeklő témákkal. Szeretnénk útmutatót adni azoknak, akik csak most kezdik, vagy gondolkoznak rajta, hogy télen se üljenek otthon, de szeretnénk a már aktív sileőknek, snowboardosoknak is érdekes témákkal szolgálni. Szeretnénk, ha érdekes emberek osztanák meg tapasztalataikat, a hallgatókkal.

Rovatok: hajózás, utazás, kaland, téli sportok


Nézz körül, majd hallgass bele az utolsó adásokba:


 • A Balaton télen is vonzó úti cél
  Decemberben is több ezer turistát várnak a Balatonra, a rendezvények bizonyíthatják, hogy a Balaton négy évszakos program. Már a karácsony időszak előtt is számos olyan rendezvényt tartanak, amelyek ismét bebizonyíthatják, hogy a Balaton nem zárt be a nyári időszak végeztével. A téli Balaton is vonzó úti cél lehet a magyar családok számára: lesz például Mikuláshajó, … További információk
 • Megjelent az Aqua Magazin téli száma!
  Már kapható az Aqua Magazin idei negyedik száma. Keresse a kiemelt újságárusoknál és a benzinkutakon! Újra rengeteg izgalmas cikkel és nagyszerű képekkel szolgálunk Olvasóinknak, akik exkluzív interjúkat, érdekfeszítő és aktuális témákat egyformán találhatnak legfrissebb lapszámunkban. A jól bevált rovatok és az elengedhetetlen hajóbemutatók mellett nyomon követjük a vitorlázás világának változásait, áttekintjük a fontosabb hazai és … További információk
 • Hogyan lesz négy évszakos úti cél a Balaton?
  A Balatonon csak lassan változott a minőségi turisztikai kínálat kialakítása, az egységes Balaton-kép megalkotása, valamint a viszonylag rövid nyári szezon kinyújtása. Ehelyett cél a négy évszakos kereslet és kínálat megteremtése. Egyre kevesebb külföldinek jelenti a fiatalkori nosztalgiát a Balaton, és a magyar családok is több alternatíva közül választhatnak. A tó körüli fejlesztési tervek folyamatos vitát … További információk
 • Bedrogozza a halakat a Balaton Sound közönsége
  Annyi kokain, ketamin és MDMA kerül a Balatonba a Sound alatt, hogy az már ártalmas a vízi élővilágra (is). Az első komolyabb tanulmány a témában 2021 őszén jelent meg, amikor kiderült, hogy az angliai Glastonbury fesztivál alatt az élővilágra veszélyes mértékben került kokain és MDMA a helyszínen áthaladó Whitelake folyó vizébe. Legalábbis ez volt az egyik … További információk