Külön pavilont kap a foil technológia a Metstrade 2023 kiállításon

2023. április 7.
Címkék :

A Metstrade és a The Foiling Organization bejelentette, hogy szakmai együttműködésre léptek, közös pavilonjuk a foil technológiával foglalkozik.

A dedikált helység az emelősvertes megoldásokhoz kapcsolódó hardverek és technológiák gyártóit mutatja be a 2023. november 15–17. között az Amszterdamban megrendezendő Metstrade 2023 kiállításon. A Metstrade a világ legnagyobb kereskedelmi kiállítása a globális szabadidős hajózási ipar felszerelései, anyagai és rendszerei számára. Új partnere, a The Foiling Organization a We Are Foiling rendezvények ökoszisztémájának része, a foil iparág nemzetközi szövetsége.

A Metstrade során a Foiling Technológiai Pavilon bemutatja a high-end versenytechnológiában elért fejlődést a jachtokon és hajókon – olyan kiállítókkal, mint a Caponnetto Hueber, a Foil Chemy és a Vakaros. A pavilon hasznos információkat nyújt a hajóépítők és -tervezők számára is, tájékoztatva őket arról, hogy a közeljövőben megjelenő vitorlás és motoros jachtjok esetén mit jelent a foil technológia alkalmazása. A Foiling Technológiai Pavilonban tudásszínpad is helyet kap, ahol az ágazat összes aktuális témáját megvitatják.

„Az emelősvertes technológia térnyerése megváltoztatja a vízi mobilitási rendszereket. Az EU, az ENSZ és az IMO által kitűzött szén-dioxid-mentesítési célok szinte kötelezővé teszik a foilos megoldások alkalmazását az új szabadidős és kereskedelmi termékeknél. Az emberek, az áruk és a konténerek szállítására irányuló projektek elképesztő száma bizonyítja ezt – nyilatkozta Luca Rizzotti, a The Foiling Organization alapítója, a We Are Foiling rendezvények alapítója és elnöke. – Biztos vagyok benne, hogy a foil technológiai pavilon jelentős lökést ad az innovációnak és a gazdasági növekedésnek a szegmensben.”

Niels Klarenbeek, a Metstrade igazgatója hozzátette: „A Foil Technológiai Pavilon által bemutathatjuk legújabb, előremutató funkcióterületünket, és széles körű érdeklődésre számítunk a látogatók és a kiállítók részéről. A Metstrade élen jár abban, hogy jelentős tudásplatformot biztosítson azon fejlesztések kiemelésére, amelyek iparágunk alapvető szén-dioxid-mentesítési törekvéseit az ambícióktól a valóság felé mozdítják el. Logikus továbblépés számunkra, hogy a The Foiling Organizationnel partnerségben vezető szerepet vállalunk egy olyan technológia általános elterjedésének ösztönzésében, amelynek ekkora potenciálja van az energiafogyasztás csökkentésében, miközben új élményekkel gazdagítja a vízen tartózkodókat.”

(fotók és forrás: superyachttimes.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!