Képkiállítás nyílt a Balatonról

A Balaton, a természet szépségének erejéről győződhetnek meg azok, akik ellátogatnak a Balaton Színházba. A tó egyik szerelmese, Eszes István fotókiállítása a hónap végéig látogatható.

A közgazdász-tanár a Balaton mellett nőtt fel, kiskorától lejárt a helyi vitorlásklubba. A gimnázium és az egyetem elszólította a Balatontól, de a szerelem megmaradt. Erről tanúskodnak a kiállított képek is. Ha lehetősége adódik, az idejét a tó mellett tölti.

A marketing és az internet üzleti alkalmazása az érdeklődési területe. Az elmúlt években nyolc könyve, valamint közel száz publikációja jelent meg. Az íróasztal mellett és a természetben töltött idő egyensúlyát precízen megtalálja, erről tanúskodnak a kiváló felvételek is.

„Azokat a Balatonnal, vitorlázással és a Balatont környező természettel kapcsolatos olyan képeket válogattam össze, amelyek tetszenek nekem. Nehéz ezt megmagyarázni. Aki megnézi a képeket, látja, a legkülönbözőbb zsánerű kép van. Mindegyikben az van, hogy valami szépet, valami nyugalmat próbálok annak az embernek közvetíteni, aki megnézi ezt a kiállítást – vagy élőben, vagy pedig a neten keresztül” – vallja Eszes István.

Rövid videó a kiállításmegnyitóról.

YouTube video

(forrás és fotó: tvkeszthely.hu)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!