Új hajókiállítás nyílik Londonban

A British Marine új boat show-t indít útjára London Luxury Afloat néven, ahol a vízi látványt szárazföldi bemutatók – kisebb hajók, termékek, szolgáltatások – egészítik ki.

Az eseményt London szívében, a St. Katharine Docksban rendezik meg április 21 és 24. között, és több mint 30 vitorlást, motorost, illtve szuperjachtot mutatnak be olyan márkák, mint az Oyster, a Sunseeker, a Fairline és az Azimut.

„Nagy-Britannia virágzó luxusjachtágazata a 4 milliárd fontos, 38 ezer alkalmazottat foglalkoztató hajós iparág gazdasági, foglalkoztatási és exportjövedelmének jelentős százalékát adja – mondta Lesley Robinson, a British Marine vezérigazgatója. – A siker jó hatással van a gyártókra, a kiterjedt ellátási lánchálózataikra és a kapcsolódó támogató szolgáltatásokra.”

Paul Tetlow, az IGY Marinas és a St. Katharine Docks vezérigazgatója hozzátette: „A St. Katharine Docks és az IGY Marinas örömmel ad otthont a London Luxury Afloatnak az első évben. A parti infrastruktúra tökéletes hátteret biztosít e lenyűgöző jachtok bemutatásához. A modern kikötői létesítményekkel, a vízparti bárok, kávézók és éttermek széles választékával körülvéve biztosak vagyunk benne, hogy a kiállítók és a látogatóknak kiemelkedő kiállítási élményben lesz része.”

(forrás: boatingbusiness.com, fotók: sectorlight.com, oysteryachts.com, prestigeonline.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!