A Sunseeker a piac letarolására készül

Év végére a Sunseeker új Superhawk 55-öse lesz a legkeresettebb hajó a piacon. Emellett további három vadonatúj modell bemutatását is tervezik.

Sean Robertson ügyvezető igazgató nemzetközi sajtókonferencián ismertette a vállalat terveit. Jelenleg rekordméretű megrendelésállományt tartanak nyilván (500 millió font értékű előre leadott megrendeléssel), emellett további növekedést terveznek új modellekkel, munkaerő-felvétellel, infrastruktúrájuk bővítésével, illetve a marketing-költségvetésük drasztikus emelésével. És megerősítette, hogy a Superhawk 55-östől piacvezető pozíciót várnak.

A vállalat 2021-ben rekordszámú, hét új modellt dobott piacra, 2022-ben pedig további néggyel kalkulálnak. Új értékesítési struktúrájuk lesz Észak-Amerikában és Délkelet-Ázsiában, bemutatóhelyet nyitnak Poole-ban, komoly toborzómunka révén 40 gyakornokot és diplomást, valamint jó néhány szakmunkást vesznek fel.

A Superhawk 55-ös az idei év harmadik negyedévében kerül forgalomba, a modell iránt pedig már most példátlan az érdeklődés, sorra futnak be a megrendelések. További új modellek 2022-ben: Predator 65, 50m Ocean és 100 Yacht.

(forrás: boatingbusiness.com, fotók: sunseeker.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!