Az 50. évfordulóra készülnek Düsseldorfban

Január 19-én indul a boot Düsseldorf, a világ legnagyobb hajó- és vízisport-kiállítása. Ez az a hely, ahol hajóspiac szereplői minden évben találkozhatnak.


Úgy tűnik, elég sokan lesznek, a jubileumi show-ra 2000 kiállítót várnak, akiknek több mint a fele nem Németországból, hanem a világ 70 országából érkezik. A január 19. és 20. között rendezett kiállításra lényegében a teljes hajóspiac ellátogat, hogy bemutassák a legújabb termékeket és szolgáltatásokat.

Düsseldorf - 2016.
A látogatóknak bőven lesz hol nézelődniük, hisz 16 csarnokban, összesen 220 ezer négyzetméteren vonul fel a boot Düsseldorf. Természetesen nemcsak jachtok és csónakok mutatkoznak be, hanem megtekinthetik az összes vízisport-kelléket, kajakokat, kenukat, vízisíket, de a horgászfelszerelések széles választéka is fellelhető.


A kiállítás mindennap 10-től 18 óráig lesz nyitva, a felnőtt napi jegyek 19 euróba kerülnek, míg a gyerekek 7 eurót fizetnek. Készültek a többnapos látogatókra is, 59 euróért olyan belépő váltható, amely egy éjszakára szállást is tartalmaz. A jegyeket a legegyszerűbb online megrendelni: www.boot.de

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!