A tapenade receptje
2015. november 30.Hozzávalók: 250 g magozott fekete olivabogyó – 60 g lecsepegtetett kapribogyó – 50 g szardella filé – 1 gerezd fokhagyma – 150 ml olivaolaj – egy kanál citromlé – bors Tegye a kapribogyót, a szardella filét, az olivabogyókat és a hámozott fokhagymát egy mixerbe és turmixolja össze. Keverje hozzá lassan az olivaolajat, addig míg majonéz
Tovább olvasomLapo Elkann új szerzeménye
2015. november 27.Az őszi hajókiállítások egyik újdonsága volt a Baglietto hajógyár új modelljének – és nem kevésbé a tulajdonosának – bemutatása. Pontosabban a sajtónak való bemutatása, mert bemutatkozásra talán sem a hajógyár, sem az Angelli örökös nem szorul.
Tovább olvasomEgy parányi sziget, amely a szivárvány minden színét magára öltötte
2015. november 27.Ki gondolná, hogy Velence árnyékában egy ilyen színes sziget bújik meg? Alig hét kilóméteres távolságra található a hömpölygő túristaáradatban lassan elsüllyedő Szent Márk tértől a velencei lagúna talán legrégebben lakott szigete, Buranó.
Tovább olvasomPárizsba tart a Race For Water
2015. november 26.November végétől december 12-ig Párizsban lesz a Race for Water alapítvány az Ensz COP21 klímaváltozási konferenciájának alkalmából. Az alapítvány nagykövetével, a Race For Water Solar hajójával lesz jelen és az Ocean and Climate Platform (Óceán és a klíma csoport) új tagjaként jelképesen az óceánt hozza magával a COP21 konferenciára.
Tovább olvasomBavaria hírek
2015. november 17.Bavaria Yachtbau a népszerű 10 méteres hajóosztályban a Cruiser 33 alapmodell kiegészítéseként bemutatja új jachtját. Az újdonság: 2 kormánykerék, három kabin. A Cruiser 34 alapjául a sikeres és népszerű Cruiser 33 hajótest szolgál.
Tovább olvasom