Bízzuk profikra a hajókarbantartást, szervizelést!

2022. március 26.
Címkék :

A hajótulajdonosok pontosan tudják, hogy a téli leállás, majd a tavaszi üzembe helyezés, netán egy időközi karbantartás mekkora feladat. Sokan szeretnek maguk bíbelődni vele, sokan pedig szeretik, ha hozzáértő profi szakember nyúl a hajóhoz, és ha kell, van, aki elvégzi helyettük a munkát.

Amikor az ember arra vállalkozik, hogy hajót tart, legyen az vitorlás vagy motoros, pontosan tudja, hogy költséges, időigényes és helyenként fárasztó munkák elvégzésének kötelezettségével együtt járó hobbit vagy inkább életmódot választott magának. De ettől még nem kell mindenkinek profi hajókarbantartóvá, szerelővé válnia. Sőt: akár az egyszerűbb munkákhoz is kérhet szakértői segítséget, amelyet egyébként el tudna végezni, de jobbnak látja, ha profikra bízza a későbbi kellemetlenségek vagy többletköltségek elkerülése érdekében.

Ilyen munkálatok elvégzését vállalja a Pannon Yacht is, amelynek felkészült szakértőgárdája nemcsak, hogy Magyarország határain belül bárhol, de akár meghatározott külföldi kikötőkben is vállal szerelési, karbantartási munkákat.

A már említett tavaszi előkészítés és téliesítés mellett precíz szakembergárdával és folyamatosan növekvő eszközparkkal vállalják orrsugárkormány, horgonycsörlő, bimini, műszerek, vízmelegítő vagy akár klímaberendezés beszerelését. Emellett lvégzik az ozmózisvédelem vagy az algagátló festés fáradságos feladatát, vagy kijavítják a műanyaghibákat, plexiablakot cserélnek, kezelik a fafelületeket. De az olyan elektronikai szakértelmet igénylő feladatokat is rájuk lehet bízni, mint az anód állapotának méréses vizsgálata vagy a szivárgó áram mérése. De, ami ennél is fontosabb, hogy amikor eljön a hajónk műszaki vizsgájának ideje, akkor is segítenek, szakértő módon készítik fel vízi járművünket a megmérettetésre. Mindezt 36 láb alatti és 42 láb feletti hajók esetén is.

Akinek ilyen szolgáltatásra van szüksége, annak nincs más dolga, mint e-mailt írni a service@pannonyacht.hu címre vagy felhívni a Pannon Yacht szervizének honlapján található telefonszámot.

(X)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!