Four Winns, az élményekben gazdag hajózásért

A Four Winns elkötelezett a gondtalan hajózási élmény iránt, arra törekszik, hogy a kényelem, a komfort és a könnyű kezelhetőség terén minden elvárást felülmúljon.

Minden hajójuk a legmagasabb minőségű kézművesmunkával készül, az építés során felhasznált anyagok ugyanolyan tartósak, mint amilyen elegánsak. A modellek maximálisan testre szabhatók a színek, az anyagok és a felszereltség tekintetében széles választékkal.

Aki Four Winns-tulajdonossá válik, belép a kifinomultság és az igényes hajósok világába. A márka hazai képviseletét a Pannon Yacht Kft. látja el.

A márka minden modelljére igaz, hogy egyesül benne a forma, a funkció és a stílus, érződik, hogy hajósok tervezték hajósoknak. Miközben a cég tovább erősíti pozícióját a bow-rider szegmensben, a jövőben új piacokon való terjeszkedést tervez kifinomult és innovatív új motorosaival: „Szeretnénk, ha minden hajós élvezhetné a Four Winns kifinomultságát és az új technológiai megoldásaink előnyeit” – mondja Nicolas Harvey, a márka igazgatója.

Időtlen formavilág az új piacokra való belépéséhez
Tavaly debütált az újratervezett H sorozat, amely teljesen új fejezetet nyitott a Four Winns számára.

Az elektromos meghajtási technológiák kifinomult oldala
Miközben hűek maradnak a brand értékeihez és ikonikus kivitelezéshez, a Four Winns a Beneteau Csoportnak az elektromos meghajtás terén elért eredményeit is felhasználja. A Vision Marine-nal kötött partnerségi megoldásnak köszönhetően a Four Winns hajói hamarosan elérhetővé válnak a legújabb E-Motion technológiával szerelve.

Ikonikus új dizájn: a külmotoros H6
A kényelem és a stílus volt a kulcsszó a H sorozat legnagyobb képviselőjének tervezésekor, de az egész szériát áthatja az innováció és a részletekre való odafigyelés. Karcsú vonalvezetése megkülönbözteti az új modellt a piac többi szereplőjétől, az ikonikus profil minden egyes ívével a márka kifinomultságát tükrözi. A kivételes minőségű kézi megmunkálást fényűző textíliák emelik ki, a fényes díszítések pedig csillogva tükrözik vissza a víz szépségét. Igazi klasszikus bow-riderhez méltóan a H6-osnak középső átjárója van az orrfedélzetre jutáshoz.

A H6-osban alap az önürítő kokpit, a választható felszerelései között ott az új fejlesztésű lehajtható torony, amivel a kényelem és a könnyű kezelhetőség terén felülmúlja az elvárásokat. Igazi jutalom a kormánynál állni, miközben az otthon megszokott luxusa vesz körül bennünket, háttér-világítású kapcsolókkal, beépített hifivel, vezeték nélküli telefontöltővel – vagyis olyan funkciókkal, amelyek a kényelmet helyezik előtérbe.

A kormányállásban ergonomikusan tervezett ülések találhatók, a közös idő tökéletes eltöltésére alkalmas L alakú kanapét pedig felhajtható támasztékok, kényelmes napozóágyak és rengeteg tárolóhely egészíti ki.

A Four Winnsről
A cég története 1975-ben indult az Egyesült Államokban. Az alapító, Bill Winn a három fiával együtt építi a társaság nemzetközi hírnevét, a hajósok minden igényét kielégítő, kifinomult kedvtelési célú vízi járművek gyártójaként. A Four Winns márka mostanra referencia lett a motorcsónakok területén. A michigani Cadillacből származó csapat következetes munkát végez a termékek és a funkciók fejlesztése terén – odafigyelve a legapróbb részletekre is.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!