Skylounge-sorozat a Monte Carlo Yachtstól

A Monte Carlo Yachts a 70 és a 76 lábas modelljét kínálja ebben a kivitelben, amelynek leginkább feltűnő ismertetőjele a teljesen zárhatóvá tehető kokpit.

Monte Carlo Yachts 70
Méreténél fogva már komplett lakóhelyként értelmezhető, afféle „otthon, távol az otthontól”. Belterei a lehető legszélesebbek, külső részein is igyekeztek maximálisra növelni a szabadon használható tér jelentette komfortot. Továbbra is márkajelzésnek számítanak a hajótestbe épített oldalablakok, de ezek nagyobbak, mint a korábbi, hasonló méretű modelleknél. Az enteriőr főleg egyenes vonalakkal dolgozik, sok a tükröződő felület és a lakkozott fa.

Skylounge kivitelben ehhez jön az egyedi kérések szerint berendezhető flybridge, amely a zárhatóságnak köszönhetően hideg időben is kellemessé tudja tenni az ott töltött időt. Olasz bőrök, természetes kövek, high-end anyagok széles tárházából válogathat a leendő tulajdonos, amikor ennek a térnek a megjelenéséről dönt.

Monte Carlo Yachts 76 (ilyenje volt Rafael Nadalnak)

Huszonhárom méteres hosszának köszönhetően már jelentősen megnő a tulajdonos mozgástere a belső kialakítást illetően, míg a külső megjelenés már a nagyobb modellek világát idézi. A beltérbe jutó fény mennyisége párját ritkítja, miközben megmarad az a tagoltság, amivel némileg elkülönülnek az egyes funkciók (szalon, pihenő, étkező, konyha). Sok a dekorációs elem, bútorokat a Pierre Frey, a Hermès és a Rubelli kínálatából lehet összeválogatni.

Ehhez a Skylounge megoldás lényegében egy második szalont tesz hozzá, ami a kormányállás mögötti teret illeti, plusz egy nem kicsi teraszt. Így válik az MCY 76 Skylounge olyan hellyé, ahogy különleges és exkluzív élmények érik a tulajdonost és családját, barátait.

A Monte Carlo Yachts magyarországi forgalmazója a Pannon Yacht Kft.

(fotók: montecarloyachts.it)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!