Eladósorba került Rafael Nadal jachtja

2019. július 10.
Címkék :

A népszerű teniszező 2,3 millió fontért árult, Beethoven névre keresztelt jachtja 35 mérföld/órás csúcssebességre képes.

A világklasszis sportoló klasszikus zene iránti rajongása nyomán Beethoven névre keresztelt MCY 76-os jacht ára borsos, így valószínűleg csak luxus iránt érzékeny, Nadal-rajongók fognak elgondolkozni a 2,3 millió fontért piacra dobott hajó megvásárlásán.


A világhírű teniszező ezt a 23 méteres jachtot 2016-ban 2,8 millió fontért vásárolta meg, tehát most 500 ezer fonttal a vétel alatt hirdették meg.

A francia Beneteau által az olaszországi Montefalconéban gyártott modell a márka legnépszerűbb modellje, amelyen nyolc utas fér el kényelmesen a négy hálószobában, így ideális baráti összejövetelekre és hosszabb kirándulásokra is.

A hajó teste kék, míg a fedélzet fehér színű, az elegáns megjelenés pedig a főhálószobában és a VIP lakosztályban, valamint a két hálószobában is folytatódik.

Az MCY 76-oson az elegáns szürke belső tér mellett a külső fedélzeten egy napfénytetős, szénszálból készült flybridge található. A jacht csúcssebessége 35 mérföld/óra – írta az igényesférfi.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!