Új vízi élmény a Dunán

2018. június 29.
Címkék :

Újszerű városnézési élménnyel gazdagodhatunk a Dunán egy 440 lóerős speedboat, a Redjet jóvoltából, amely 80 km/órás sebességgel szeli a vizeket. Egész nyáron igénybe vehetjük a félórás száguldást, amely a Kopaszi-gátról a Parlamentig tart.


A 12 személyes Redjeten alsó korhatár nincs, viszont a 120 centit muszáj elérnie a kis utazóknak, 16 év alatt pedig szülői kísérettel vehető igénybe a szolgáltatás. A hajó orrára felszereltek egy GoPrót, amelynek 10-15 legviccesebb, felvételét 48 órán belül e-mailben elküldik az utasoknak.

A Kopaszi-gáttól induló kaland a Margit hidat veszi célba és kapitányok a legtöbbször kézjelzéssel jelzik, ha éppen egy az egész hajó fedélzetét beterítő farolásra készülnek, vagy 360 fokos fordulatot vennének a Lánchíd alatt.

Pörög, forog, orral alámerül a fürge piros hajó, tényleg óriási élmény a sebesség és a víz ellenállásának érzése. Forróbb napokon akár a védőruha nélkül, simán csak fürdőruhára húzott mentőmellényekkel is lehet élvezni a száguldást.

Egy 30 perces Redjet út ára 7000 forint/fő, az időtartamba beletartozik az eligazítás és a kikötés is. Szülinapra, külföldi rokonokkal, extrém randira kiváló program lehet – írta a welovebudapest.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!