Ősszel újra Seapromo Regatta

2018. június 19.
Címkék :

Az idén szeptember 22–29. között rendezik meg a XVI. Seapromo Regattát, a magyar tengeri vitorlázás adriai presztízsversenyét, amely több mint másfél évtizede az egyik legrangosabb zenei, gasztronómiai, üzleti, társasági eseménye az őszi szezonnak.

A 2003-tól minden évben megtartott versengésen az idén húsz 2015-ös építésű, 9 fekhellyel ellátott 46 lábas túravitorlás fedélzetén mérik össze tudásukat a résztvevők. A kormányoknál pedig olyan, komoly tengeri versenytapasztalattal, helyismerettel büszkélkedő, de a biztonságot szem előtt tartó olimpikonok, többszörös magyar bajnokok állnak majd, mint Sabján Annamária, Detre Szabolcs, Detre Zsolt, Czégai Péter, Berecz Zsombor.


A báziskikötőn kívül több helyszínt – szigetek, óvárosok – érintő, túra- és pályafutamokból, parti programokból, összeállított hét röviden az egyedülálló hangulattal jellemezhető. Az idén is használják majd a live tracking, azaz élő nyomkövető technikát, amely segítségével könnyen elemezhetők és figyelemmel kísérhetők a futamok a versenyzőkért itthon szorítók számára is.

A tengeri kalandok után finom kortyok, falatok, masszázs, élő zene vár minden megfáradt hajóst a parton. A rajtok, manőverek, szoros befutók után ünneplés és órákig vagy napokig tartó elemzés következhet.

Mindez természetesen csodás környezetben, a dalmát szigetvilág semmi mással össze nem hasonlítható hangulatával fűszerezve, hogy az induló társaságok valóban csapatokká formálódjanak a különleges hét végére. A cégek, vállalatcsoportok, üzleti körök vagy éppen baráti formációk által indított hajókból álló mezőny biztonságát, jókedvét, a staff (versenyorvos, rendezőmotoros, dj, hostessek, masszőrök, fotósok, operatőrök, háziasszony, versenyigazgató, IT-szakember) 16 fővel, sokszorosan kipróbált, együttműködő csapattal garantálja. Egy hét szárazon és vízen, amit sosem fog elfelejteni.

Érdeklődni, jelentkezni, nevezni itt lehet: Seapromo Kft., Horváth Sándor
seapromo@t-online.hu, 30-251-8887

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!