Sikeres volt a Budapest Boat Show

A Hungexpo Budapesti Vásárközpont két pavilonjában több mint 77 kiállítót, 116 hagyományos üzemanyaggal hajtott, elektromos és vitorlás hajót és több száz kiegészítőt mutatott be a kiállításra érkező 8300 látogatónak. Az idei Budapest Boat Show egy magyarországi és egy világpremiert is hozott.

Az ország legnagyobb szárazföldi kikötőjének is nevezett kiállítás az eddigi években megszokottnál több hajóval, programmal, látványossággal és a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatással mutatkozott be. A boat show évek óta átfogó körképet ad a hazai hajós piacról, és – az Újdonságpályázatnak köszönhetően – megtekinthetők voltak az év legnagyobb újdonságai is. Az Újdonságpályázat győzteseiről itt olvashat.

A kiállítás első, úgynevezett Exkluzív napján számos üzlet köttetett, több kiállító és látogató is elégedetten nyilatkozott a kezdeményezésről. Az interaktív közönségprogramok között nagy érdeklődés kísérte a Programsziget szárazföldi vitorlás szimulátorát, valamint a 40 négyzetméteres bemutatómedencét, amelyben próbavitorlázás, gőzhajó- és vitorlásmodell-bemutató szórakoztatta a kiállításra kilátogatókat.

A Generali Kikötő Színpadon mind az érdeklődők, mind a szakma számára hasznos beszélgetések zajlottak. A versenyzők élménybeszámolói mellett szó esett az idei 50. Kékszalag Erste Nagydíjról és a balatoni hajózás újdonságairól.
A Budapest Boat Show fő támogatója 2018-ban a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, autós partnere az Audi volt.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!