Újdonságokat díjaztak a boat show-n

A Budapest Boat Show-n átadták az immár hagyományosnak számító Újdonságpályázat díjait.

A hajók közül első helyezett lett a Bavaria Yachts Hungary a Bavaria E34 Sedannal, második az RS Sailing Hungary Kft. az RS Venture Connect ParaSail hajóval, harmadik pedig a Hírös Yacht Club Kft. a Wave Boat 444-essel.

A hajózáshoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások kategóriában a Style Jacht Kft. NS360 Pro vezeték nélküli taktikai kompasza győzött, második lett a DSPA által bemutatott DSPA5 nagy teljesítményű kézi tűzoltó eszköz, harmadik pedig a DO-Q-Ment Kft. DOQdrive magánhitelesítő mobilmegoldása.

Az idén az érdeklődők a Budapest Motor Fesztivál elmaradása miatt fél áron látogathatnak ki az ország legnagyobb hajókiállítására. A boat show-ra kilátogatókat a III. Fogadócsarnokon keresztül várják.

Nauticexpo

A Budapest Boat Show a korábbi évekhez hasonlóan színes programokkal várja az érdeklődőket. A Programsziget megtalálható lesz az RS Feva szimulátor, a Primus Class demovitorlás, a Tréning OP, illetve a Pöff, kétárbócos oktatóhajó-bemutató. A Bemutatómedencében lesz SUP jóga, RS Tera – próbavitorlázás” gyerekeknek, Kenguru – Verseny OP-bemutató, Topaz 16 katamaránteszt, valamint modellezőbemutató. Emellett a Generali Kikötő Színpad témái lesznek az 50. Kékszalag, a Nemzeti Regatta, valamint a hazai vitorlás-utánpótlás legfontosabb kérdései.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!