Gordon Ramsay a horvát konyháról
A Gordon Ramsay: Új utakon sorozat harmadik évadában többek között Horvátországba jutott el a séf, egészen pontosan az Isztriára, ahol megismerkedett a helyi kulináriával.
Alapszabály, hogy Ramsay-nek abból kell főznie, amit ő szerez be, ami azt is jelentheti, hogy neki kell kifognia a halat vagy leszüretelnie a szükséges gyümölcsöt – esetleg megfejnie a szamarat tejért. Házigazdája a híres helyi szakács, David Skoko volt, akivel a végén össze is mérte konyhai tudását, olyan helyi alapanyagokra támaszkodva, mint a friss tojás, a kecskesajt vagy épp az olívaolaj.
Gordon Ramsay: Új utakon – a harmadik évad előzetese
Az epizód szeptember 19-én került először adásba, októberben kétszer ismétlik a National Geographic csatornán.
És akkor Gordon Ramsay ítélete a horvát konyháról, kilencven másodpercben:
(forrás: total-croatia-news.com, fotó: indiewire.com)
- ha tetszett, ajánld másoknak is!