Új modellt mutatott be a Monte Carlo Yachts

A Monte Carlo Yachts 66 és 105 láb közötti portfóliójának minden egyes darabja letisztult, egyedi stílusú, időtálló formatervekkel, kifinomult anyaghasználattal és kortárs dekorációval jelenti napjaink hajógyártásának csúcsát. A MCY hajógyár hajóit Magyarországon a Pannon Yacht Kft. forgalmazza.

A luxusjachtok eleganciája es kifinomult dizájnja mellett a legfejlettebb technológia garantálja a biztonság, a kényelem és a gazdaságos üzemeltethetőség mellett a környezettudatos szemléletmódot. A Monte Carlo Yachts immár hagyományosan, július végén mutatta be új modelljét, az MCY 86-ost. Carla Demaria, a Monte Carlo Yachts elnöke és Fabrizio Iarrera ügyvezető igazgató beszélt az új hajóról és a márka legfontosabb jellemzőiről.

Ahogyan a többi hajójánál, úgy a MCY 86-osnál is Carlo Nuvolari és Dan Lenard felelt a koncepcióért és a dizájnért.

A fejlődés szembetűnő, ahogyan egyre több tapasztalat és visszajelzés jön a korábban eladott hajók tulajdonosaitól, úgy igyekeznek azokat beépíteni minden új modellbe. A kihívás pedig nem is olyan könnyű, hiszen a tradíciók tisztelete mellett szükséges élen járni az innovációban, és nem pusztán követni kell a trendeket, de elébe is kell menni a jövőbeli vásárlói igényeknek. A 130 éves múltra visszatekintő cégcsoport a modell bemutatása kapcsán kihangsúlyozta, hogy milyen fontos érték számukra a francia-olasz kulturális örökség.

A Monte Carlo Yachts egyesíti az olasz dizájn kiválóságát és a Beneteau-csoport ipari kapacitását, technológiai és gyártási hatékonyságát. A Made in Italy és a Made in France jól csengő címke a világ minden táján, különösen a hajózási iparban. Az új MCY 86-os még hangsúlyosabbá teszi ezt, nem kis részben a rangos divatházaknak és tervezőknek köszönhetően: a belsőépítészetet a Hermès, az Armani és a Poltrona Frau szövetei és berendezési tárgyai teszik egyedivé.

Minden egyes MCY-t azonnal felismerhető stílusjegyek tesznek egyedivé. Az orrban kialakított társalgó és az odavezető portugál híd, a flybridge karbon T-Topja, a jellegzetes üveg- és acélmerevítések az oldalfedélzeten, valamint jó néhány olyan megoldás, ami jellemzően csak a 30 méternél nagyobb jachtokon megszokott. A nyitott és integrált hátsó fedélzet étkezővel, az óriási flybridge teljes értékű társalgóval felszerelt, ezenkívül ott a hatalmas platform, ahonnan közvetlenül elérhetők a garázsban tárolt jetskik.

A tervezési és kivitelezési fázisok rengeteg lehetőséget adnak, hogy a vásárló a saját képére alakíthassa a hajóját. Lehet csak egy hatalmas elnöki lakosztály, vagy több kabin a vendégeknek és a nagyobb a személyzetnek, az elrendezés variálhatósága szinte végtelen.

A francia-olasz örökség, a luxus, az eredetiség, a hatékony és rugalmas gyártási folyamat, a valódi nemzetközi jelenlét és a személyes kapcsolat a vásárlókkal. Ezek a Monte Carlo Yachts értékei, amelyek lehetővé teszik a márka fejlődését és olyan csodálatos jachtok építését, mint az új MCY 86-os, amely tökéletesen kifejezi a Made in Monte Carlo Yachts jelentését.

Bővebb információ a hajókról a magyarországi forgalmazótól a Pannon Yacht Kft.-től.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!