Családiasan sportos motoros – Karnic SL 800

2021. március 23.
Címkék :

A ciprusi Karnic hajógyár évente több mint háromszáz hajót készít. Hat termékcsaládban húsz különböző – jellemzően külmotoros – modellt kínál.

A Smart, Open, Storm, SL, Bluewater, Cruiser mind 5 és 10 méter közöttiek. Az SL 800-as egy kiváló ár/érték arányú családi motoros, alig több mint nyolcméteres hosszába belefér a kabin és a hálófülke mellé a fürdőszoba is. A gondosan tervezett hajótestnek köszönhetően rossz időben is biztonságosan irányítható marad. A kényelmes dupla kormányállás szélvédett, emellett stabil pozíciót biztosít a vezetőnek álló és ülő helyzetben is.

Nyugodt körülmények között, 6100-as fordulaton 45 csomós sebességre is képes, de a 15-16 csomós utazósebességet bármilyen időjárásban hozza.

Eközben jól irányítható marad, ami megnyugtató, ha valaki a családjával indul útnak. Annak ellenére, hogy családi motorosról van szó, az SL 800-as sportos élményt ad, 7 másodperc alatt siklik fel és 16 másodperc kell a teljes sebességhez.

A belső kialakítása családias, hangulatos és szép. Az asztal átalakításával legfeljebb 4 felnőttnek kínál fekhelyet, míg kívül napközben 6-8 ember is kényelmesen elfér.

(Cikkünk teljes terjedelmében megtalálható az Aqua magazin 148-as számában.)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!