Nézze meg belülről Rafael Nadal szuperjachtját!

Nem csak kívülről, de belülről is meg lehet tekinteni Rafael Nadal szuperjachtját szeptember 22-25. között a Monaco Yacht Show-n.

Az évente megrendezendő eseményen a világ hajós világának krémje szerepel, és biztosan előkelő helyet foglal majd el a Great White is. Nadal jachtjára előre egyeztetett túrák keretében lehet feljutni, mindennél közelebbről látva a 80 láb (24 méter) hosszú úszó csodát. A teniszező egyéves várakozás után tavaly nyáron foglalhatta el a hajót, amelyet két 1200 lóerős motor mozgat. A jacht csúcssebessége 24 csomó (44 km/óra).

A jacht 371 négyzetméteres beltere még osztályán belül is nagynak számít, így volt mit megtölteni luxuskiegészítőkkel. Van benne két 77 colos tévé, emellett nyolcfős ebédlőnek és egy plüssbútorokkal bélelt lounge-nak is akadt szabad terület.

Három vendégkabin található a hajón, a fő hálórészben a tévé a plafonból nyílik le, és még gardróbszoba is jár hozzá. A kinti szórakozásról vízálló tévé és jet-skik gondoskodnak, amelyek külön garázst kaptak a jacht aljában – írta a vezess.hu.

Korábban itt, az oldalon bemutattuk a Sunreef 80-ast, igaz, „csak” a vitorlás verzióját.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!