Hatalmas képgaléria a Kékszalagról

Egy helyről letölthetők a 49. Kékszalag Erste World Nagydíjon készült hivatalos versenyfotók!

A képek hajóosztályokra bontva, nagy felbontásban itt találhatóak.

A regisztrációt követően bárki kedvére böngészhet a képek közt, és nagy méretben töltheti le a csapatáról készült fotót.

Az Erste World a tavalyi évben is gondolt a fotók iránt érdeklődőkre, amikor célfotóval kedveskedett a közönségnek. Ezt a nagy sikerű kezdeményezést továbbgondolva, idén is komoly munkát fektettek abba, hogy a maximumot nyújtsák a versenyzőknek. Ennek apropóján született meg a képfeltöltős oldal, amit szeretettel ajánlunk figyelmetekbe.

A Kékszalag hivatalos fotósai a Tihanyi cső bejáratánál horgonyozva várták a versenyzőket, ám amikor láttuk, hogy a szélcsend miatt a hajók zöme nem éri majd el a fotópontot, motorossal a mezőny végétől megkezdtük a fotózást, így reményeink szerint minden csütörtök estig versenyben lévő hajóról sikerült képet készíteni. Idén tehát sem a versenyzőknek, sem a fotósoknak nem kedvezett az időjárás, igyekeztünk lefedni a teljes mezőnyt. Ha valamelyik csapat mégsem találja magát a képek között, az feltehetően már a fotózás megkezdése előtt kiállt.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!