Magyar szálloda lett Európa legjobb családi hotele

Az International Travel Awards Best Family Resort (Legjobb családi hotel) kategóriájában a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA Superior bizonyult a legjobbnak.

A verseny színvonalát mi sem példázza jobban, mint hogy a korábbi évek nyertesei között olyan nagy nemzetközi szállodaláncok hotelei találhatók a világ mindent pontjáról, mint a Kempinski, a Hilton vagy a Four Seasons. A nívós nemzetközi elismerésben az idén a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA Superior részesült, a Best Family Resort (Legjobb családi hotel) kategóriában Európában.

Az International Travel Awards értékelési folyamatában a szakmai zsűri mellett egy nemzetközileg akkreditált rendszer biztosítja, hogy a díjazott utazási helyszínek valóban minden tekintetben kimagasló színvonalat képviselnek. Az értékelés során a vendéglátói és turisztikai szolgáltatások több elemét vizsgálják, emellett a vendégek által leadott szavazatokat is figyelembe veszik.

A miskolctapolcai szállodát egy többlépcsős folyamat során bírálta a szakmai zsűri, ahol többek között a szállodai szolgáltatásokat, a vendégvéleményeket és közösségi médiás jelenlétet is pontozta a bizottság.

Az elbírálás során a legnagyobb pontszámokat egy harmincnapos szavazási periódusban lehetett összegyűjteni, ahol a hotel közel ötezer pontot szerezve érdemelte ki az Európa legjobb családi hotele címet – írta a femina.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!