Dometic-megoldások az új Flipper 900 DC-hez

A Dometic hűtési és higiéniai megoldásai immár alapfelszerelésként és opcionális extraként is szerepelnek az újonnan megjelent Flipper 900 DC funkciói között.

Az együttműködés segíti a finn hajóépítőt, hogy új korszakot nyisson az ügyfelek számára.

Az 1966-ban alapított Flipper Boats skandináv szabadidőhajó-gyártó cég olyan vízi járművek készítésére szakosodott, amelyek ideális lehetőséget nyújtanak a hosszabb, kényelmesebb utazásokhoz, ugyanakkor olyan egyedi hajótest-kialakításúak, amely a nagyobb sebességet és a sportos vezetési élményt is lehetővé teszi. A 900 DC a Flipper 2021-ben gyártott jellegzetes formatervezési sorozatának legújabb darabja, és a Dometic büszke arra, hogy a fedélzetén több innovatív hűtési és higiéniai megoldása megtalálható.

A friss élelmiszerek megbízható tárolása és a hosszabb utazások lehetővé tétele érdekében a Flipper Boats az alapfelszereltség mellett a Dometic CRX 65DS fiókos hűtőjét választotta, amely hatékonyan kihasználja a 900 DC kisebb fedélzeti elrendezését a kényelmesen kicsúsztatható hozzáféréssel és az akár 50 literes hűtőtárolóval, benne egy potenciális 7 literes fagyasztótérrel. Opcionális extraként a Dometic CD 30S fiókos hűtőszekrény is elérhető, ez kompakt kivitelű és további 30 liter hűtőtárolót kínál. Mindkét egységet klasszikus rozsdamentes acélfelülettel látták el, és süllyesztett beépítésük biztosítja, hogy feltűnésmentesen beolvadjanak a hajóba. Ezek a helytakarékos hűtőszekrények együttesen 80 literes hűtőteret kínálnak, és ez a 900 DC egyedülálló vázszerkezetével és motorbeállításával kombinálva lehetővé teszi, hogy a végfelhasználók hosszabb ideig, gyorsabban és messzebbre menjenek a vízen.

A Flipper 900 DC alapfelszereltségként tartalmazza a Dometic Brush & Stow egyedi WC-kefét, amely tökéletesen illeszkedik a 900 DC kisebb WC-csészéihez. Ennek segítségével biztosítható az otthon kényelme, helyszíntől függetlenül. Az eszközt kifejezetten arra tervezték, hogy elősegítse a fokozott tisztaság megteremtését és fenntartását.

„A Dometic elkötelezett amellett, hogy hatékony, márkás megoldásokat kínáljon a nappali/éjszakai sétahajók kínálatában, termékeinkkel lehetővé téve a felhasználók számára, hogy megtalálják a helyüket a vízen, és teljes mértékben élvezhessék a mobil életmódot” – mondta Eric Fetchko, a Dometic tengeri üzletágának elnöke.

(fotók és forrás: Dometic Magyarország)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!