Dometic – Az otthon kényelme hajózás közben

Világszerte több millió ember használja a Dometic termékeit. Egyetlen közös dolog van bennük: szeretnek utazni – legyen szó lakókocsis túrázókról, hajótulajdonosokról, a természet szerelmeseiről vagy akár kamionsofőrökről.

A svéd Electrolux 1925-ben, az elsők között kezdett el hűtőgépeket gyártani, és ezen a területen rövid időn belül piacvezetővé vált. Ahogy nőtt a jólét Amerikában, az emberek egyre többet utaztak, egyre fontosabbá vált számukra, hogy hogyan, mivel töltik a szabadidejüket. Az Electrolux hamar felfigyelt erre, és célként tűzte ki, hogy minél jobban kiszolgálja őket az utazásaik során, otthoni kényelmet biztosítson nekik. Minden elérhető szabadalmat és márkanevet felvásároltak, hogy termékeik piacvezető szerepét biztosítsák. A szabadidős termékek piaca először saját divíziót kapott, majd Dometic néven önálló vállalatként kezdett működni.

A cég arra koncentrál, hogy az utazók minden alapvető szükségletét kielégítse, legyen ez főzés, az élelmiszerek frissességének megőrzése, a személyi higiénia biztosítása, valamint a kellemes hőmérséklet fenntartása.

Termékek hajósoknak
Bár a hajózás, főleg a versenyvitorlázás nem mindig a komfortról szól, de egy kellemes vitorlástúra alkalmával vagy a motoros jachtunkon üldögélve szeretnénk mindinkább otthoni, vagy annál is nagyobb kényelmet teremteni magunknak. Akár egy egyszerűbb vízre szállásról, akár a luxusérzetet jelentő hajózásról beszélünk, a Dometic termékei megfelelő útitársat biztosítanak. Légkondicionáló berendezések, víztisztítók, komplex elektromos WC-rendszerek, teljes értékű mobil konyhai berendezések (sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők, páraelszívók, mosogatók, hűtőgépek, kávéfőzők), fejlett energetikai megoldások (inverterek, töltők, akkumulátorok, feszültségstabilizálók, vezérlések) – lehetetlen mindet felsorolni, azonban ha bármi hiányzik kényelmünkhöz az út során, érdemes körülnézni a Dometicnél. Szinte biztos, hogy kínál rá megoldást.

A Dometic a termékeinek széles körével kényelmesebbé teszi az életet a fedélzeten. Ez nemcsak a legénység vagy a motor fűtő- és hűtőmegoldásaira vonatkozik, hanem a toalettre, az elektromos berendezésekre és még sok másra. A legtöbb készülék csatlakoztatható egy központi kezelőpanelhez. Az integrált rendszer számtalan előnnyel jár: nemcsak a berendezések beszerelésekor, hanem karbantartásuk és működésük során is.

Jéghideg frissítők a fedélzeten is
A lakóautókon és hajókon is használható nyílászárók, klímák, árnyékolók, sátrak, hordozható és mobil hűtők, konyhai, valamint fürdőszobai berendezések, inverterek, akkumulátorok, világítástechnikai eszközök és biztonságtechnikai rendszerek tehetik komfortosabbá utazásainkat.

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás a hobbivitorlázáshoz – de ugyanígy a túrázáshoz vagy csak egy jó grillpartihoz – az elektromos hűtőláda, amely biztosítja az italok, élelmiszerek frissességét és biztonságos tárolását. A CFX3 hűtőláda nagy teljesítményű – nem kell külön jégakkut cipelni magunkkal –, egyszerűen kezelhető és használható letölthető mobilalkalmazással is.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!