Új néven versenyez a Black Jack

A balatoni vitorlásversenyeknek évek óta meghatározó szereplője a Black Jack nevű katamarán, amely következő szezonban Team Kaáli néven indul.

A svájci gyártású, Decision 35-ös hajót pár éve vásároltam, azóta menedzseli Nagy R. Attila a hajót és a csapatot, eddigi legjobb eredményünk a tavalyi Kékszalagon elért második helyezés volt – magyarázta Kaáli Nagy Géza professzor, aki a lombikbébi-kezeléseket végző Kaáli Intézetek alapítójaként ismert.

Intézetei két éve állami tulajdonba kerültek, ezt követően a professzor a felszabaduló energiáit elsősorban hobbijainak szenteli: a veteránautó-gyűjteményének otthont adó dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumnak és a vitorlázásnak.

A Team Kaáli az idei telet már új kikötőben, Balatonalmádiban tölti, ahol a szükséges felújításokat és változtatásokat végzik el rajta. A nagy vitorlákon a Kaáli Autó-Motor Múzeum négyméteres átmérőjű logója lesz látható. Kaáli professzor munkáját mind a múzeumban, mind a versenyvitorlázásban továbbra is Nagy R. Attila segíti – írta a hirbalaton.hu.

fotók: Team Black Jack Facebook

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!