Kisfilm a Szigetköz rejtett kincseiről

Völgyesi Zoltán az ébredő Szigetközről készített videót, amely a térség valódi szépségét, a szemet gyönyörködtető természetet mutatja be.

Az ébredő Szigetközről készült rövid videó körülbelül húsz snittből áll, de mindegyik más napon készült. Sokszor nem tudatosan vette fel a szebbnél szebb képeket, az adott napszak szépsége azonban mindig magával varázsolta az alkotót. A rengeteg helyszín, a különböző vadászlesek adták a spontán pillanatokat, így több mozgókép készült el a kisfilmhez.

A videóban helyet kaptak a vadon élő állatok is, többek között egy fehér gólya. Az egész film témáját az ébredő Szigetköz adta, így téli és tavaszi felvételeket is láthatók. „A kisfilm rendezése, eltervezése és megvalósítása is egy csoda volt számomra, hisz rendkívül gyönyörű helyszíneken jártam, amelyekre örökre emlékezni fogok” – mondta Völgyesi Zoltán.

YouTube video

A Szigetköz tele van rejtett kincsekkel. Szinte bárhová megy az ember, gyönyörű tájakat talál, aktív élővilággal. Szinte mindenhol találkozni lehet egy-egy ritka madárfajjal vagy egy vadon élő állattal. A videós tervei közé tartozik a helyi élő- és állatvilág bemutatása is. Az utóbbiak közül inkább a kicsinyeket, a kölyköket szeretné megmutatni következő kisfilmjében – írta a kisalfold.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!