Vitorláskvíz – nem csak lányoknak

Tavalyhoz hasonlóan megint otthon ül mindenki, és várja, mikor vehet végre részt újra vitorlás versenyen. Addig is, amíg ez bekövetkezik, értékes nyereményekért zajló kvízjátékkal üthető el az idő.

A kvízjáték – amelynek kiírója a Women On Water Hungary – nemcsak lányoknak, sőt, nem is csak versenyzőknek szól, hanem mindenkinek, aki tesztelni szeretné a téli kényszerszünet alatt esetleg megkopott ismereteit.

A játék partnerének, a BMW Leier Autónak köszönhetően a kitöltők között kisorsolnak három, egyenként 46 ezer forint értékű BMW Yachtsport ajándékcsomagot, emellett minden kitöltő 15 százalékos kedvezményt vehet igénybe a BMW Leier Autó webshopjában.

A kvízjátékért katt a képre!

Azokat a vitorlázó lányokat, nőket, akik fejleszteni szeretnék elméleti és gyakorlati tudásukat, vagy egyszerűen szeretnének többet vitorlázni, várja a Women On Water Hungary közössége: aki csatlakozik, nemcsak elméletben és gyakorlatban építheti a segítségükkel vitorlázótudását, de megismerhet új hajókat, találkozhat olyan vitorlázókkal, akiknek szintén a szenvedélyük ez a sport. A WOW közösséghez itt lehet csatlakozni.

Azok pedig, akik versenyezni is szeretnének, a WOW Hungary női mancsaftadatbázist indít: regisztráció után meg kell adni néhány információt a vitorlázótudással, -tapasztalatokkal kapcsolatban, és a WOW – amint lehetőség nyílik rá – összeköti az illetőt azokkal csapatokkal, akik épp ilyen legénységet-leányságot keresnek! Az adatbázisba itt lehet regisztrálni.

További hírekért, játékokért és lehetőségekért ott a Women On Water Hungary Facebook-oldala, közösségi élményért pedig a Women On Water Hungary Facebook-csoportja.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!