Bizalommal lehetséges!

Idei tavaszi/nyári kampányában a Helly Hansen és az American Magic bizonyítja, hogy a bizalom a kulcs a sikerhez.

Bizalommal lehetséges! Ezt bizonyítja az American Magic csapata is, amelynek AC75-ös hajója január 17-én majdnem elsüllyedt a Prada Kupa körmérkőzései során. Az évek óta tartó felkészülés és edzés során kiépült bizalom tette lehetővé, hogy a legénység gyorsan reagáljon és biztonságosan kimeneküljön ebből a kritikus pillanatból. Ez az egymásba vetett kölcsönös bizalom vitte előre a csapatot, amelyik éjt nappallá téve dolgozott azon, hogy rekordsebességgel újjáépítse azt. Ugyanez a bizalom tette lehetővé számukra, hogy a vízre visszatérve folytassák az America’s Cup versenyt. Sajnálatos módon az újbóli vízre szállás ezúttal nem volt elég a Kupa megszerzésére, azonban tovább erősítette a csapat összetartását.

A Helly Hansen új globális kampányában az American Magic eddigi útját követi nyomon, és fordított időrendű felvételek segítségével mutatja be azt az elkötelezettséget és rugalmasságot, amelyet a csapat a sokéves közös munka alatt felépített. A bizalom, amit önmagukba, csapattársaikba és felszerelésükbe fektettek, lehetővé teszi számukra, hogy felkészüljenek a világ leggyorsabb vitorlásversenyére.

Az American Magic 140 fős csapata a sportág legragyogóbb elméi és legtehetségesebb szakemberei közül jó néhányat összehozott. „A csapat sikeréhez annak dinamikája adja az X-Faktort” – mondja Terry Hutchinson, az American Magic szkippere és ügyvezető igazgatója. – „Az, hogy egy kritikus pillanatban számíthatsz-e valakire, olyasvalami, amire csak évek alatt jön rá az ember.” Egyetlen csapat sem bizonyította ezt jobban, mint az American Magic. A tervezőktől és a mérnököktől a hajón lévő vitorlázókig a csapat mindegyik tagja továbbra is minden tőle telhetőt megtett azért, hogy újra vízre szállhassanak és versenyezhessenek.

„A Trust Makes It Possible kampánnyal arra vállalkoztunk, hogy bemutassuk a bizalom fontosságát egy kiszámíthatatlan pillanatokkal és nagy nyomással szembesülő szakembergárda számára. Az American Magic csapattal való szoros együttműködés során tanúi voltunk annak, mennyire fontos a bizalom, különösen a kritikus helyzetekben, és büszkék vagyunk rá, hogy a csapat partnere lehetünk, biztosítva számukra azt a felszerelést, amelyben teljes mértékben megbízhatnak, amikor arra a leginkább szükségük van” – mondja Joumana Løvstad, a Helly Hansen márkamarketing-igazgatója.

Igaz, a Kupa visszaszerzése az idén nem sikerült, ám az American Magic másik célja, hogy hazájukban is elismert sporttá tegye a vitorlázást, beteljesült. „Büszke vagyok arra, amit véghezvittünk. Csak annyit tehetünk, hogy – kiküszöbölve a gyengeségeinket, fokozva az erősségeinket – továbbfejlődünk” – nyilatkozta Terry Hutchinson.

Stáblista
Kreatív társigazgatók: Sam Haynes, John Gibson
Kreatívok: Max Gill-Engel, Charlie Smith
Tervezési Igazgató: Lee Barber
Üzleti igazgató: Ryan Lacey
Ügyféligazgató: Jamie Hamill
Médiaügynökség: Wavemaker

YouTube video

A Norvégiában 1877-ben alapított Helly Hansen a mai napig is olyan professzionális minőségű ruházatot fejleszt, amely segít az embereknek életben maradni és az életet élvezni. A világ legzordabb környezeteiben folyó életbe és munkába betekintést nyerve, a vállalat a piacra elsőként bevezetett innovációk hosszú sorát fejlesztette ki, köztük az első rugalmas, mégis vízálló szöveteket több mint 140 éve. A további áttörések körébe tartoztak az első fleece anyagok az 1960-as években, a Lifa® Stay Dry technológiával készült első funkcionális aláöltözők az 1970-es években, illetve napjaink H2Flow™ díjnyertes és szabadalmaztatott hőmérséklet-szabályzó rendszere.

A Helly Hansen vezető szerepet játszik a funkcionális vitorlás- és síruházat, valamint a prémium munkaruházat piacán. Egyenruháit több mint 55 ezer professzionális síelő viseli, de láthatók olimpikonokon, nemzeti válogatottakon, világszerte több mint 200 síparadicsomban és hegyi túravezető központban.

Több mint 40 országban kaphatók a Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruhái és lábbelijei, amikben a professzionális szabadtéri sportolók és lelkes amatőrök világszerte megbíznak. Ha szeretne többet megtudni a Helly Hansen legfrissebb kollekcióiról, látogasson el a www.hellyhansen.com weboldalra.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!