Hotel nyílik Star Wars-rajongóknak

A fanatikus rajongók két éjszakát tölthetnek el a Star Wars: Galactic Starcruiser hotelben olyan környezetben, mintha a Csillagok háborúja világába csöppentek volna.

A Walt Disney World felépített szállodája egyszerre nyújt élményeket és kikapcsolódást. A hotel jövőre nyit, és két éjszakás szálláshelyeket kínál majd a Disneyland szórakoztatóparkban, a floridai Orlando mellett, ezzel a cég a víz után az űrt is meghódítja.

A Star Wars: Galactic Starcruiser hotel a Halcyon űrhajó belső terére hasonlító dizájnnal épül fel. A szobákat úgy rendezik be, hogy azok egy űrhajó kabinjának belsejéhez hasonlítsanak, a színviláguk pedig narancssárga és a fehér lesz, ami emlékeztet a filmek pilótái által viselt ruhákra.

A szobákban széles kétszemélyes ágyakon pihenhetnek a szülők, míg a gyerekeket tematikus emeletes ágyakkal várják, amelyeket a falba építettek. Ezeket olyan eszközökkel szerelik fel, hogy a kicsik úgy érezzék, mintha ők vezetnék az űrhajót. Minden kabinban lesz egy ablak a „világűrre”, amelyen keresztül a vendégek más űrhajókkal és egyéb galaktikus látnivalókkal találkozhatnak.

Az épület tematikáján kívül más is emlékezteti majd a vendégeket a Star Wars világára. Ilyenek lesznek a tematikus ételek vagy az „űrhajón” sétáló „legénység” és egyéb beépített karakterek. Aki ennél is többre vágyik, az benevezhet a fénykardos tréningekre vagy egyedi kirándulásokra indulhat a Batuu bolygón.

A különleges szállodáról még több érdekesség megtudható ide kattintva – írta az origo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!