Disney a hajózásban is ott van

01-itinerariesA Disney bejelentette, hogy újabb két hajót szeretne üzembe állítani, elsősorban a gyermekek örömére. A Disney Land hangulatát idéző tengerjárókból már most is van szolgálatban négy, és természetesen töretlen népszerűségnek örvendenek.


Az új hajókról még sok részletet nem árultak el, annyit azonban tudni lehet, hogy a német Meyer Werft hajógyár kapta meg a megbizatást. Valószínűleg legalább 135 000 tonnás lesz és 1250 vendég befogadására tervezik. Nagyobb lesz, mint a 2011-ben vízre bocsátott ‘Disney Dream’ és a 2012-ben üzembe helyezett ‘Disney Fantasy’. A tervek szerint 2021-ben és 2023-ban lehet először utazni velük.

ships-overview-dream-g04
A ‘Disney Dream’ és a ‘Disney Fantasy’ mellett még két kisebb hajó is választható, ha valaki a vízen szeretne találkozni a mesehősökkel, ezek a 1998-ban épült ‘Disney Magic’ és az 1999-ben épült ‘Disney Wonder’.

ships-overview-fantasy-g05

Az útvonalak egyébként változatosak, a Bahamák, Kalifornia partjai, a Karib-térség, Mexikó, Alaszka vagy éppen Európai is választható desztináció. 5-7-10 vagy akár 12 éjszakás utazásra is van lehetőség, és a fedélzeten minden a meséről szól.

ships-overview-dream-g12

Forrás: Disneycruise

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!