Díjazták a világ legjobb gyógyfürdőit és a wellnesshelyeit

A németországi Lanserhof Tegernsee lett a világ legjobb gyógyfürdője, a világ legjobb fürdője pedig Dubaj a World Spa Awardson, amelyet a gyógy- és wellnesságazat legjobbjainak elismerésére és jutalmazására hoztak létre.

A jelöltek a gyógy- és wellnessipar teljes spektrumát lefedték, a szállodai gyógyfürdőktől a méregtelenítő programokon és az aromaterápiás márkákon át egészen a wellnesskezeléseket nyújtó helyekig.

A díjazottak:
A világ legjobb szállodai gyógyfürdője a svájci Gstaad Palace
A világ legjobb gyógyfürdője a németországi Lanserhof Tegernsee
A világ legjobb aromaterápiás márkája a doTERRA
A világ legjobb sivatagi gyógyfürdője a Utah Amangiri
A világ legjobb szállodai wellness márkája az Anantara
A világ legjobb fürdőtervezéséért járó díj: a svájci Bürgenstock Hotel & Alpine Spa
A világ legjobb fürdőhelye: Dubaj

Az idén új versenykategóriákat is létrehoztak, az olasz Mandarin Oriental lett A világ legjobb új szállodai fürdője, míg a szintén olasz Lefay Resort & SPA Dolomiti A világ legjobb, új üdülőközpontja. A katari Zulal Wellness pedig mostantól A világ legjobb, új wellness-elvonulóhelye címet viselheti egy éven keresztül.

A nyertesek között szerepelt a vietnami InterContinental Danang Sun Peninsula Resort, amely A világ legjobb üdülőközpontja kategóriájának lett győztese, A világ legjobb hamam gyógyfürdője címet a dubaji One & Only Royal Mirage kapta, míg a Thermes Marins Monte-Carlo zsebelte be A világ legjobb, kaszinóval felszerelt gyógyszállodájának járó első helyet – írta a travelo.hu.

A kategória díjazottjairól részletesebben itt olvashat.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!