Az Oyster Yachts 100 új munkatársat keres hajóépítő üzemeibe

2020. július 28.

Az Oyster Yachts bejelentette, hogy több mint 100 embert toboroz hajóépítő csapatába. Ezzel a Southamptonban, Wroxhamben és Ashmanhaughban lévő hajógyárakkal, valamint Palmában és az Egyesült Államokban található irodákkal együtt nemzetközi szinten több mint 400 főre bővíti a munkatársak létszámát.

A szükséges szaktudás túlnyomórészt a gyártáshoz kapcsolódik. A vállalat tapasztalt laminálókat, asztalosokat, összeszerlőket, villanyszerelőket és mérnökeket keres. Számos gyakornoknak is lehetősége nyílik arra, hogy csatlakozzon a csapathoz, és gyakorlatot szerezzen a már professzionális szakemberek mellett.

Az Oyster Yachts teljes termékpalettát kínál tengeri vitorlásokból 56 és 120 láb között, de még ebben az évben bejelentenek egy új, 50 láb alatti modellt.

Becky Bridgen vezérigazgató-helyettes bejelentette, hogy a globális Covid-19 világjárvány ellenére az Oyster Yachts teljes termelési kapacitással dolgozik, hogy kiszolgálja a megrendelői igényeket. Megjegyzete továbbá, hogy: „Növekedési stratégiánk szilárd, a korábbi terveknek megfelelően, és gyárainkban a szakemberek iránti igény folyamatosan növekszik. Megvalósítjuk azt a vállalásunkat, hogy munkahelyeket teremtünk képzett szakemberek számára az Egyesült Királyság hajózási ágazatában.”

A vállalat 2019 novemberében kezdte meg toborzási programját, amely akkor 150 új álláshely meghírdetését jelentette. Mujgan Trowbridge, az Oyster Yachts HR munkatársa elmondta: „A Covid-19 ellenére 64 embert sikerült felvennünk, akiknek nagy részét az Ashmanhaugh kompozit technológiai központban helyeztük el. Most aktívan további 100 alkalmazottat keresünk, 60-at, hogy csatlakozzanak a Wroxham-létesítményhez 2020 karácsony előtt, és további 40-et a Southamptonban lévő gyárba 2021. márciusig. ”

Az Oyster vezérigazgatója és tulajdonosa, Richard Hadida a dinamikus növekedésről elmondta: „Az elmúlt két év rendkívül izgalmas volt. Szenvedélyesen foglalkozom az Oysterrel és a gyártókapacitás bővítésével. Örülök, hogy a legjobb szakemberek közül most többen erősítik csapatunkat. Ezenkívül továbbra is befektetünk az Oyster gyakornoki képzésbe, hogy ápoljuk és megőrizzük a nagyszerű brit hajóépítő hagyományokat a jövőben is.”

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!