Vicem Yachts 67 Cruiser – Irány a nyílt óceán

Az új, 67 láb hosszú motoros, klasszikus és jól felismerhető Vicem-tervezés. „A 67 Cruisert azon ügyfeleink visszajelzései alapján terveztük és építettük, akik a nyílt óceánt veszik célba” – mondta Sinal Unal vezető tervező és főmérnök. Kényelmes vendégkabinok, legénységi szállás, flybridge és rengeteg extra tárolóhely, amelyeket az igényekhez igazítottak.

Hagyományos formavilág új szolgáltatásokkal
A klasszikus elrendezés öt markánsan elkülönített élettérrel – étkezővel, igény szerint nyitott vagy zárt konyhával, nagy nappalival, hátsó fedélzettel és napozóterasszal – szolgálja a vendégek kényelmét. Az alsó kormányállás nyitott a nappali felé és külön kijárata van a dekkre. A külső kormányállás is teljes értékű, így menet közben a legénység és a vendégek is külön térben lehetnek. A hátsó fedélzetről érhető el a flybridge és a hidraulikus fürdőplatform is.

A nagy méretű flybridge árnyékolja is a hátsó fedélzetet, ahol nyolcan tudnak kényelmesen vacsorázni. A flybridge egy minibárral és kényelmes kanapékkal várja a napozni vagy pihenni váró utasokat. Az orrban egy összecsukható és elrejthető árnyékoló védi a napozóteraszt, valamint a kényelmes kanapékat. A széles orrfedélzet kiválóan védett a nagy hullámoktól is.

Beltér
A berendezésben meghatározók a klasszikus fa- és üvegbútorok. A nagy ablakok természetes fénnyel árasztják el a belső tereket. A nappali hatalmas üveg tolóajtóval nyílik a tengerre. Az alsó fedélzeten három kabin várja a vendégeket. A kényelmes ágyak, a tágas fürdők a kiszolgálóhelyiségek és a hatalmas tárolóhelyek úgy lettek kialakítva, hogy hosszú utakra is be lehessen rendezkedni.

Műszaki tartalom
A Vicem 67 Cruisert két 1000 lóerős Volvo Penta D13 motor hajtja, egyedi tervezésű propellerekkel, 16 csomós utazó és 25 csomós végsebességre képes. 2250 tengeri mérföld hatótávolságot tud 8 csomós sebességnél.

Teljes hossz: 21,57 m
Hajótest hossza: 19,80 m
Vízvonalhossz: 18,18 m
Szélesség: 5,50 m
Merülés: 1,73 m
Üzemanyagtank: 8000 l
Ivóvíz: 1135 l
Motor: 2×1000 LE Volvo Penta D13
Utazósebesség: 16 csomó
Maximális sebesség: 25 csomó
Hatótávolság: 2250 tengeri mérföld

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!