Versenybírói továbbképzést tart az MVSZ

A Magyar Vitorlás Szövetség Versenybíró Bizottsága az tavasszal is hirdet továbbképzést a minősített versenybírók számára.

Az idei versenybíró-továbbképzés témái között a korai rajtokkal kapcsolatos orvoslati kérelmek, a büntetésvállalási lehetőségek, a támogató személyekkel kapcsolatos eljárások, illetve a vízbíráskodás szerepel. A képzésen nemzetközi eseményeken részt vevő versenybírók is beszámolnak tapasztalataikról, és a helyszínen alakított ad hoc óvási bizottságokban hazai, valamint nemzetközi események tapasztalatai és esetei ihlette kihívásokat oldanak meg.

A továbbképzés ideje március 7., 10.00–15.30, a helyszíne pedig a balatonfüredi Hotel Margaréta Anthemis I–II. terme (Balatonfüred, Széchenyi u. 53.). A továbbképzésen a minősített versenybírók mellett további érdeklődőket is szívesen látnak. A továbbképzésre március 2-ig lehet jelentkezni. A részvételi díj 8 ezer forint/fő, a helyszíni regisztrációra 9 órai kezdettel, az előadóterem bejáratánál kerül sor.

A továbbképzéssel kapcsolatos általános kérdéseket a versenybiro.bizottsag@gmail.com e-mail-címre, a részvételi díj fizetésével és számlázással kapcsolatos kérdéseket a hunsail@hunsail.hu címre várják a szervezők – írta a hunsail.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!