Gyapjasék a 15. helyen végeztek

A Miamiban rendezett világkupa-fordulón a Gyapjas Balázs, Gyapjas Zsombor kettős a 15. helyen fejezte be a versenyt. A magyar páros az utolsó napon két helyet lépett előre.

Egy nagyon gyenge, 4,5-5,5 csomós délkeleti szélben rendezett futammal zárult a miami világkupa-forduló mezőnyversenye, amelyben Gyapjas Balázs és Gyapjas Zsombor a 6. helyen értek célba, így az összesített listán két helyet javítva a 15. pozícióban zárták a versenyt.

„Jó egy ilyen futammal befejezni a versenyt, kár, hogy nem volt több gyenge szeles menet” – kommentálta a napot Gyapjas Balázs. – „Az jó, hogy az egyik ilyen – gyenge szeles – futamban sem hibáztunk, és annak örülünk, hogy vannak olyan körülmények, amik közepette ilyen jók vagyunk.” A csütörtöki lelőtt futammal együtt négy könnyű szeles menet volt a versenyen, Gyapjasék mindegyikben az első 8 között végeztek, illetve álltak.

Gyapjasék február 9-től Palma de Mallorcán edzőtáboroznak és versenyeznek: a világbajnokság és a Trofeo Princesa Sofia vár rájuk – írta a hunsail.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!