Kikapcsolódást karácsonyra

A világhírű magyarországi fürdőkultúra megismerésére talán a legjobb időszak az év vége. A hűvös, hideg őszi-téli időben testet-lelket melengető érzés megmártózni a hazai termálvizekben. A megfelelő választást most egy új szolgáltatás, a Fürdőtérkép segíti, amelyen minden szükséges információ megtalálható. Egyben a legszebb karácsonyi ajándék is lehet egy kellemes pihenés valamelyik fürdőben.

November 14-től a Magyar Turisztikai Ügynökség a gyógyfürdőket és a vizes örömök tárházát nyújtó élményfürdőket egy online térképre helyezi fel azzal a céllal, hogy segítse az őszi kikapcsolódási lehetőséget keresőket az utazásuk tervezésekor a döntésük meghozatalában.

A csodasmagyarorszag.hu weboldalon a Fürdőtérkép menüpontra kattintva válik elérhetővé a térkép, ahol a felhasználó kedvére szemezgethet: kiválasztva egy fürdőt részletes információkat tudhat meg az adott létesítményről, az ott elérhető szolgáltatásokról, így már indulás előtt minden tudnivaló a rendelkezésére áll az utazóknak, hogy a lehető leghatékonyabban használják ki a feltöltődésre szánt időt a fürdőkben.

Nemcsak gazdag fürdőkultúránk tekint vissza kétezer éves múltra, de hazánk a legjelentősebb termálvízkészlettel büszkélkedő országok egyike a világon: közel 1500 termálkút és több mint 270-féle elismert ásvány- és gyógyvíz található Magyarországon.

A fiatal párokat pihentető wellness, a családokat a minden korosztály számára szórakoztató beltéri strandolás és izgalmas vízi élmények, a regenerálódni vágyókat pedig gyógyhatású szolgáltatások várják az ország különböző pontjain található legendás fürdőhelyeken. Ezek a csodás helyek a hűvös őszi időben különösen kellemes pihenési lehetőséggel kecsegtetnek: jótékony hatású kezelésekkel, wellness-szolgáltatásokkal és teljes körű feltöltődéssel várják az összes családot.

Hazánk a kiapadhatatlan kincsek forrása, s ha valaki egyszer megtapasztalja a természetes feltöltődés élményét, szeretné azt megosztani a szeretteivel is. Hiszen az egyik legjobb ötlet karácsonykor élményt ajándékozni a családnak!

A Széchenyi Pihenőkártya az őszi-téli időszakban is nagyszerű lehetőség a kikapcsolódni vágyóknak, élményeket keresőknek, legyen szó akár gyógyfürdőzésről vagy wellness-szolgáltatásokról, segítségével akár a fürdőbelépő, akár a teljes hétvégére szóló családi feltöltődés is könnyedén megvásárolható.

Indulj el és hagyd, hogy minden út egy újabb csodához vezessen! További inspirációért látogass el a csodasmagyarorszag.hu weboldalra.

Tématámogatás. Készült a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!