Egyes fürdőkre nem számíthatunk Húsvétkor

A legtöbb fürdő a húsvéti hosszú hétvégén is nyitva lesz, azonban akad néhány kivétel.

Ezek közé tartozik Budapesten az Irgalmasok Veli Bej fürdője, amely március 29-én, 30-án, 31-én és április 1-jén nem látogatható. Néhány termálfürdő április 1-jén tart csak zárva, a többi napon fogadják a vendégeket.

A húsvéthétfői zárva tartók között lesz a gyógyvizes medencékkel is ellátott Csurgó Városi Uszoda, a Csepeli Strandfürdő, a Gödi Termálfürdő és a debreceni Kerekestelepi Termálfürdő. A kaposvári Virágfürdőben vasárnap lesz szünnap.

Egyes termálfürdők esetében karbantartási szünet kezdődik, ami a húsvétot is érinti. A Mohácsi Uszoda és Termálfürdőben március 25-től április 7-ig tart ez az időszak. A Kabai Városi Gyógyfürdő ezen a héten még nyitva lesz, azonban húsvéthétfőn már nem, és legközelebb április 30-án nyit ki.

A Nádudvari Gyógyfürdőben húsvétvasárnaptól kezdődően a strandszezonig tart a karbantartás. A budapesti Paskál Gyógyfürdő műszaki hiba miatt tart zárva, április 5-re ígérik a nyitást.

Akad olyan fürdő is, amelyiket pont a húsvéti hosszú hétvégére nyitnak meg, ez a Jászszentandrási Termálfürdő és Kemping – írta a termalonline.hu.

fotók: paskalfurdo.hu, termalfurdo.hu, budapestinfo.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!