Wallypower 165 – Új szuperjacht születik

Az olasz Ferretti Grouphoz tartozó Wally hajógyár a két ikonikus tervezőt, Espen Øinót és Luca Bassanit bízta meg, hogy a cégcsoport vezető projektjeként tervezzenek egy 50 méteres szuperjachtot.

Radikálisan formabontó megjelenésével is a figyelem középpontjába kerülő Wallypower 118-as teljesen új kategóriát hozott létre a márkán belül 2003-ban. A mediterrán cirkálóként aposztrofált új, 165 lábas óriás minden szempontból az előd nyomdokain lépked, a dizájn mára klasszikussá vált és összetéveszthetetlen Wally. Ez az első saját tervezésű motoros szuperjacht-koncepció, amióta a Wally az idén a Ferretti Grouphoz csatlakozott, és mindjárt remekül példázza, hogy miért is olyan nagyszerű ez az együttműködés.

A Wally neve mindig az innováció és a teljesítmény összhangját jelentette a hajózás iránt érdeklődők számára. A koncepció egyszerű: gyorsan, stílusosan és kényelmesen eljutni a legegzotikusabb úti célokhoz.

A Wallyra jellemző modern és letisztult külső vonalak hatalmas belső tereket foglalnak magukban. Az 50 méteres hajótest 499 bruttó űrtartalmat és a legmodernebb technológiát rejti.

A négy szinten egy tulajdonosi és négy vendéglakosztály található 10 vendégnek, illetve öt kabin a kapitánynak és a nyolcfős legénységnek. A tulajdonosi lakosztályhoz és a szalonhoz is víz fölé nyitható teraszok tartoznak. A szalon teljesen egységes és hatalmas életteret biztosít a hátsó fedélzettel, ahonnan a medencén keresztül egészen a vízszinten elhelyezett körpanorámás napozóteraszig akadálytalanul juthatunk le.

A páratlan külsőt tekintve izgatottan várjuk a belső dizájn képeit és a részletes műszaki adatokat.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!