Egy jacht ihlette a luxusszállodát

Április 12-én nyílik Horvátországban a világ negyedik Riva Lounge ötcsillagos hotel, a Riva Lounge Ikador Opatija. A szálloda belső tervei olasz jachtgyártó, a Ferretti Group tervei alapján készültek.


A luxusszálloda Opatiában (Abbázia) nyitja meg kapuit a turisták előtt, és ezzel ez a hely lesz a negyedik a világon, ahol kibérelhetünk egy olasz stílusban berendezett Riva Lounge szálláshelyet. A lánc további ötcsillagos tagja Velencében, Monte-Carlóban és Míkonoszban található.

A horvát szálloda szabadtéri medencéjét mindössze harminc méterre van a tengerparti strandtól, így tengerre néző kilátásban lehet a vízben lebegni. A napozás mellé koktélokat és első osztályú ételeket kínálnak a vendégeknek. A hotel konyháján egy híres horvát mesterszakács és csapata készíti az ételkülönlegességeket.


A vendégek a hotel exkluzív sparészlegén is kikapcsolódhatnak, valamint egy különleges relaxáló szobában is lazíthatnak. A Riva Lounge berendezését az olasz Alessandro Pulina és stúdiója, a Pulina Design tervezte – írta a travelo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!