Új gasztrofesztivál Balatonfüreden

Füred Gastro névvel november 24–25-én rendezik Balatonfüred első, szezonon kívüli gasztronómiai fesztiválját. Évek óta napirenden volt az elképzelés, hogy egy minőségi szolgáltatást nyújtó, a balatoni gasztronómiához kötődő, fesztiváljellegű rendezvénynek adjon helyet a város.

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület, a Pannon Gasztronómiai Akadémia, a Mol Nagyon Balaton, illetve a Rizling Generáció jegyezte Füred Gastrót ezentúl minden évben szeretné megtartani a város, egy kis nyüzsgést hozva az álmoskás novemberi hétvégére.

A kétnapos fesztiválon vadételeket és a hozzájuk ajánlott balatoni borokat lehet majd kóstolni a Vitorlás téren felállított 350 négyzetméteres rendezvénysátorokban. A régió legjobb éttermeinek kínálatából lehet válogatni, itt lesz a Sparhelt Bistro, a Kistücsök Étterem, a Márga Bisztró, a Paletta Bisztró, a Söptei Étterem, a Neked Főztem, a Konyhám, a Kalóz Bisztró, a Déli-part BBQ és az Olíva Étterem.

A jó hangulat is garantált, koncertet ad a méltán híres Budapest Bár, a remek énekesnőkkel, sodró balkáni hangulatot és jazzt játszó Deladap, illetve a táncos jazz-funk-soul keverékben utazó Waldeck.

A rendezvény megtalálható ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!