Jó hangulatú versenyzés a Turizmus Regattán

2018. szeptember 25.
Címkék :

A hétvégén a legnagyobb szélvihar és a hidegfront napjára esett az idén a VIII. Mondial Assistance Turizmus Regatta, ám az időjárás ezúttal sem riasztotta el a résztvevőket. Bár a délelőtti futam helyett délután futottak csak ki a hajók, csaknem 400 szakmabeli versenyzett együtt Balatonfüreden.

A Turizmus Regattán nemcsak a vitorlázás, de a networking, a közös lazulás, a jó beszélgetések és a baráti együttlétek is szerephez jutnak, hogy aztán egész éven át legyen mit emlegetni és várni.


Ezúttal 43 hajó mérte össze a tudását, a képességeit, na meg a szerencséjét, őket 4 kategóriában díjazták a szervezők. A legeredményesebb csapatok hajóosztályonként: 8m One Design – Opera Garden Hotel, Bavaria 32 – Mondial Assistance, Cruiser – REEF, Nautic – Assur.


A rendezvény főszponzora hagyományosan a Mondial Assistance volt, több partnerük is külön hajóval indult a versenyen. Több cég is szerepelt két csapattal, ők a kellemeset a hasznossal összekötve, egyfajta csapatépítőnek is szánták a részvételt. A forró teáról és a gőzölgő kávéról a Progast gondoskodott, az ételekről a Waldorf, valamint kiemelt támogatóként kapcsolódott a regattához az Assur is – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!