Komfortos kiegészítők az új Zodiac motoroson

2020. december 31.
Címkék :

A Zodiac Nautic – a merev testű felfújható hajók (RIB) világpiac-vezető gyártója – helytakarékos Dometic termékekkel szerelte fel a Zodiac Medline 9-es típusjelű, új zászlóshajónak szánt sorozatát.

Százhúsz év tapasztalatával és több mint 50 országban való jelenlétével a Zodiac jól ismert világmárka a RIB piacon. A cég a közelmúltban mutatta be Medline 9-es sorozatát, amelynek felszereltsége maximális kényelmet biztosít hosszabb tengeri utakra is. Az új, 8,9 méteres RIB fedélzeti elrendezése teljesen megújult, így nagyobb helyet kínál különböző praktikus kiegészítők beszerelésére, ezáltal alkalmassá vált, hogy Dometic termékekkel lássák el.

A szabadidős hajózás egyre növekvő trendjét követve a Dometic termékek segítenek a hajózás kedvelőinek, hogy egy-egy tengeri út alkalmával tökéletes kényelmet és praktikus fedélzeti megoldásokat kínálva, az otthoniakhoz hasonló kényelmet biztosítsanak a hajón.

Eric Fetchko, a Dometic Marine elnöke büszkén jelentette ki: „Partnerségünk a Zodiac Nautic vállalattal jelentős lépést jelent a Dometic terjeszkedésében a hajózási iparág területén. A Medline 9-es sorozat hajóin ideális fedélzeti környezetet hoztunk létre a Dometic termékek segítségével.”

Az alapfelszereltség részét képező termékek (többek között):
Coolmatic CR 40 kompresszoros hűtőszekrény
Fagyasztós hűtő eltávolítható kompresszorral és körülbelül 39 literes űrtartalommal (5 literes fagyasztó). A szabadalmaztatott kettős zár- és szellőzőrendszer mellett klasszikus rozsdamentes acélborítással és napenergiára alapozó működéssel – így csökkentve az ökológiai lábnyomot.

Dometic Masterflush MF 7220
Az alapmodell egy darálós toalett, amely kis helyen is tökéletesen elfér, alapzata pedig bármekkora szögben elforgatható a csészéhez képest. Szinte korlátlan beépítési lehetőséget és vízvezeték-szerelési konfigurációt kínál a legszűkebb helyeken is, ráadásul otthoni méretű ülőkéje és csészéje van.

(fotók és forrás: Dometic Magyarország)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!