Megjelent az Aqua Magazin 2023-as tavaszi száma!

Már kapható az Aqua Magazin idei első száma. Keresse a kiemelt újságárusoknál és a benzinkutakon!

Ahogy az elmúlt években, ezúttal is igyekeztünk sok érdekességgel meglepni olvasóinkat, akiknek rengeteg izgalmas cikket, interjút készítettünk a hajózás világából. Fantasztikus fotók, érdekfeszítő írások találhatók legújabb számunkban a már jól bevált rovatok és az elengedhetetlen hajóbemutatók mellett.

Ízelítő a tartalomból:
Exkluzív interjút készítettünk Weöres Szabolccsal, aki Fa Nándor nyomdokaiba lépve arra készül, hogy elindulhasson a Vendée Globe szóló földkerülő megmérettetésen.

A svájci Natalie Brugger olimpiai részvételekkel a háta mögött elmeséli, milyen kihívást jelent számára a Team Kaáli csapat tagjaként tevékenykedni.

Szokás szerint beszámolunk az elmúlt időszak nagy tengeri versenyeiről, ilyen a magyar részvétellel zajlott Sydney Hobart, a RORC vagy a Sail Grand Prix, a száguldó katamaránok színes világa.

Utánpótlás rovatunkban Bartos Betti személyében ismét egy tehetséges vitorlázót mutatunk be.

A gyengébbik nem ezúttal is nagy szerepet kap lapunkban: folytatva tavaly elkezdett sorozatunkat, újra ismert hazai női vitorlázókat kérdeztünk meg a sportág helyzetéről.

Szemet gyönyörködtető képeket mutatunk a Nautor Swan 120, valamint a Benetti 65 Triumph luxusjachtról.

Megcsodálhatják az Év európai jachtjait is mostani számunkban

A jól bevált szkippertippek mellett körbejárjuk az egye aktuálisabb kérdést: mi vitorlázunk vagy a robot?

A legnagyobb európai hajóskiállítások közül ott voltunk a boot Düsseldorfon, bemutatjuk a legújabb trendeket, egyben megismertetjük olvasóinkat a Budapest Boat Show újdonságaival is.

A dizájn és Olaszország szinte egyet jelent, ahogy ez mostani cikkünkből is kiderül, amely az itáliai dizájn fővárosában tevékenykedő jachttervezőkről szól.

Mindig aktuális vitorlázói kérdés a szezon közeledtével a Balaton vízszintje, így a témát mi is górcső alá vettük.

Legendák nyomában rovatunkban a Bounty lázadásának izgalmas történetét írtuk meg, az utazási célpontok közül pedig ezúttal a Kanári-szigetek egzotikus világára hívjuk fel olvasóink figyelmét.

Hajóbemutatók: Fjord 44 Coupé, Flaar 24, Jeanneau DB/43, Invictus TT420
Cégbemutató: Hírös Yacht, Scholtz 8.8

Fizessen elő az Aqua Magazinra, hogy minden megjelenést házhoz kapjon!

Kellemes olvasást!

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!