Kilencedik alkalommal hirdetnek Újdonság Pályázatot a Budapest Boat Show-n

Folytatódik a kilenc évvel ezelőtt indított Újdonság Pályázat elnevezésű program, amellyel a hajózáshoz kapcsolódó hazai és külföldi újdonságok, fejlesztések bemutatását kívánják segíteni.

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show elkötelezett az innovációk támogatásában. Annak érdekében, hogy lehetőséget biztosítsanak mindenkinek, aki szeretne termékével vagy szolgáltatásával pályázni a Budapest Boat Show Újdonság Pályázaton, a határidőt meghosszabbították január 10-ig. A pályázatra a Budapest Boat Show-n kiállító gyártók, szolgáltatók és forgalmazók jelentkezését várják.

Az első kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan Magyarországi vagy külföldi forgalmazó és gyártó, akinek 2020. január 1. és 2022. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás, motoros vagy elektromos hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

A második kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan magyarországi és külföldi forgalmazó és gyártó, akinek van olyan saját gyártású, vagy általa Magyarországon forgalmazott terméke, amely a hajózáshoz, hajógyártáshoz kapcsolódik, és 2020. január 1., illetve 2022. február 1. között készült el az első darab a termékből, vagy került először forgalomba.

A Budapest Boat Show stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete és autós partnere az Audi.

Pályázati link

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!