Közeledik a 2022-es Budapest Boat Show

A karácsony karnyújtásnyira van és hamarosan új évet is köszönthetünk, ami azt jelenti, hogy már nem kell sokszor álomra hajtanunk a fejünket, és újra találkozunk Magyarország legnagyobb hajókiállításán.

Közeledik a 2022-es Budapest Boat Show, amely iránt az elmúlt években folyamatosan nőtt az érdeklődés. A Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ G pavilonját már lefoglalta mintegy 40 kiállító, akik több mint 70 vitorlás, motoros és elektromos hajóval mutatkoznak be március 3–6. között.

A kiállításon olyan márkák kapnak helyet, mint a AB Inflatables, Bayliner, Calistra, Candela, Capoforte Boat, Dawn Marine, Eolo eKraft, Ewincher, Excess, Frauscher, GS Composite, HY Boat, Invictus Yacht, Jeanneau, Kimple, LW Boat, Mastercraft Dometic, MyBoatClima, Northman, Phantom, Prestige, Pontoon Boat, Quick, Regal, Royal Craft, Salaris, Saver, Smartliner, Stickl, Terhi, Volvo, WIA, Wiking. Ugyanitt kapnak helyet a hajóstermékek-és -szolgáltatások, csakúgy, mint a vízi sportok felszerelései és ruházatai. Illetve nem maradnak el a színes programok a Programszigeten és a Bemutatómedencében sem.

A Budapest Boat Show-ra már elindult a jegyvásárlás, így aki szeretné meglepni barátait vagy családtagjait egy belépővel az ünnepekre, az látogasson el a boatshow.hu oldalra!

A kiállítás díszvendége a Tisza-tó, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, fővédnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere az Audi.

(fotók és forrás: Hungexpo)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!