Izgalmas látószögből járhatjuk körül a Balaton-felvidéket

2018. október 10.
Címkék :

A Balaton-felvidéket mutatja be az háromperces videó, amelyet néhány Balaton-rajongó készített az elmúlt hetekben. A film több mint 100 különálló jelenetet tartalmaz és több mint 20 ikonikus északi parti helyszínt mutat be.

Az öt napon át – napfelkeltétől napnyugtáig – forgatott videó a népszerű külföldi turisztikai videók trendjeinek megfelelő képi világgal kalauzolja el a nézőket a Balaton északi partjának legismertebb helyszíneire.


A NuHeadz csapata két, a tónál megismerkedő fiatal szemszögéből mutatja be, hogy mennyi lehetőséget kínál a Balaton-felvidék. A bemutatott helyszínek között feltűnik többek között Tihany, a révfülöpi vitorláskikötő, a szigligeti vár, a Káli-medence, a Szent György-hegy és a balatonfüredi Tagore sétány is. A nézők több mint 20 helyszínt láthatnak a három perces videóban.


A videó rendezője a 23 éves Mag Dávid, és a kisfilmhez egy weboldalt is létrehoztak, amely a balatonvideo.com oldalon érhető el. Itt további érdekességet olvashatunk arról, hogy milyen eszközökkel vette fel a stáb a nyersanyagot, milyen helyszíneket láthatunk a produkcióban, de az is kiderül hány kilométert tettek meg a forgatás alatt – írta a hirbalaton.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!