Goodwood autós rendezvényein jelenik meg az Edmiston luxushajó-kereskedő cég

2023. június 9.
Címkék :

Egymást erősíti két brit: az Edmiston cég együttműködési megállapodást írt alá a Goodwooddal a Festival of Speed és a Revival verseny megrendezésére.

Az Edmiston jachtközvetítő cég partnerségre lépett a brit Goodwood márkával az idei Goodwood Festival of Speed presented by Mastercard (július 13–16.) és a Goodwood Revival (szeptember 8–10.) verseny szponzoraként. Az Edmiston szerint ez a partnerség „jól mutatja a márka elkötelezettségét az izgalom, a sebesség, a sport és a szórakozás iránt – ezek részei az Edmiston-élménynek”.

Nyaralás szuperjachton, az Edmistonnal:

YouTube video

A megállapodás értelmében helikopteres légi híd létesül az Edmiston londoni helikopterleszállója és a goodwoodi helikopterleszálló között, hogy a vendégek zökkenőmentesen, 20 perc alatt eljuthassanak a versenypályára.

A Goodwood Festival of Speed a világ legnagyobb autós kerti partija, amely 200 ezer nézőt vonz a négynapos hétvége alatt. A Goodwood Revivalt pedig Richmond hercege alapította 1998-ban, és a világ egyetlen történelmi versenytalálkozója, amelyet korhű díszletek között rendeznek meg, a háború utáni évek divatját és kultúráját idézve.

A Festival of Speed arról is ismert, hogy a Brit Nagydíjat követő héten több Forma–1-es csapat is részt vesz rajta, az idén a Mercedes-AMG, a Ferrari, a Williams és a McLaren lesz a vendég. A négyszeres F1-világbajnok Sebastian Vettel is megjelenik, és „történelmi” F1-es autókat fog vezetni a fenntartható üzemanyagok bemutatóján. A fesztiválon korábban olyan régi és jelenlegi versenyzők jelentek meg, mint Lando Norris, Daniel Ricciardo, Pierre Gasly, Nico Rosberg és George Russell.

Jamie Edmiston, az Edmiston vezérigazgatója „izgatott” a partnerség miatt, hogy „támogathatjuk és ünnepelhetjük ezt a két ikonikus motorsporteseményt. Régóta csodálom a Goodwood elkötelezettségét az innováció és a kiválóság iránt, és büszke vagyok arra, hogy a márkánk az idén Goodwood része lesz”.

Jonathan Gregory, a Goodwood kereskedelmi igazgatója: „Nagy szeretettel üdvözöljük, az Edmistont a partnerségi programunkban. Ez a világ egyik legelismertebb és legsikeresebb jachtkereskedő cége, jól ismert innovátorok a saját területükön. Örülünk, hogy a fedélzeten köszönthetjük őket, várjuk a jelenlétüket a Festival of Speed és a Revival rendezvényen, így mi is megjelenthetünk a hajós piacon”.

Lenyűgöző összefoglaló a 2022-es Festival of Speed rendezvényről:

YouTube video

A leghajmeresztőbb pillanatok a 2022-es Revivalon:

YouTube video

(forrás: Boat International, fotók: speedcafe.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!