Ennyibe kerül a strandolás a Tisza-tónál

Kiderül, hogy Tisza-tónál mennyiért lehet strandolni, és milyen lehetőségekkel várják a fürdeni vágyókat.

Tiszafüredi Szabadvízi Strand
A tiszafüredi stand egyik leglátványosabb része a stégrendszer, míg a másik a felfújható vízijátszótér, amely megannyi mókának biztosít helyet. A stégrendszeren a vízből való be- és kijutást fürdőlétrák teszik lehetővé, illetve több napozóteraszt és napvitorlákat is kihelyeztek a vendégek számára. A kisgyermekes családok számára családi mosdót, baba-mama szobát és gyereköblöt is kialakítottak. Aki különféle sportjátékokat (tenisz, streetball, street workout) is szeretne kipróbálni, a multifunkciós sportpályán megteheti.

Napi jegyárak: felnőtt: 1100 Ft, diák/nyugdíjas 750 Ft, 6 éves kor alatt ingyenes. Tiszafüredi Városkártyával rendelkezők számára ingyenes a belépés. Aki jegyet vált a tiszafüredi strandra, az 20 százalékos kedvezménnyel tudja megvásárolni a belépőjegyét a Kenguru Parkba.

Tisza-tó Strand, Abádszalók
A kapu mellett minigolfpálya, közösségi tér és a büfésor fogadja a vendégekete bennünket. Színpadja a kertmozinak vagy rendezvényeknek ad helyet a nyári estéken. Panorámás koktélbárja a gát tetején található.

Abádszalók hárompályás óriás csúszdával büszkélkedhet. A partja homokos, lassan mélyül, így a kisgyermekes családok is jól érezhetik magukat. A vízparton is rengeteg élményben részesülhetnek a homokfoci-, a strandröplabda- és strandkézilabda-pályán, de akár asztaliteniszezhetnek is. A játszóterén a gyermekek a fák árnyékában, napvitorlák alatt játszhatnak. Családbarát strandként minden egységben külön gyermekkínálat van. A vízi sportok kedvelői SUP-ozhatnak, jetskizhetnek vagy banánozhatnak.

Napi jegyárak: felnőtt: 1500 Ft, diák/nyugdíjas: 1200 Ft, 6 év alatt, 70 év felett: ingyenes, családi jegy (2 felnőtt + 2 diák): 5000 Ft, helyi lakos szezonbérlet (felnőtt): 5000 Ft, helyi lakos szezonbérlet (diák/nyugdíjas): 3000 Ft. Kerékpárosoknak a strand nyitvatartása alatt 1 órát ingyenes belépés biztosított! Minden nap 18 órától ingyenes a belépés, ekkortól a strand saját felelősségre használható!

Tisza-tavi Strand, Poroszló
A poroszlói strand a családok egyik kedvelt helye. A part lassan mélyül, így nem kell attól tartani, a legkisebbeket szárazföldi játszótér és három vízi csúszda is várja. Családoknak és baráti társaságoknak is kellemes kikapcsolódást nyújtanak a bérelhető SUP-ok, kajakok, kenuk, amelyekkel bebarangolhatják a környéket, de sportolhatnak is a kézilabda-, röplabda-, focipályán. Az infrastruktúra szempontjából is remek választás, hiszen tiszta a vizesblokkok, baba-mama szoba, zuhanyzók és női-férfi mosdó is várja a látogatókat.

Napi jegyárak: felnőtt: 1000 Ft, diák/nyugdíjas 500 Ft, a poroszlóiak ingyenesen strandolhatnak. Minden nap 18 órától ingyenes a belépés, ekkortól a strand saját felelősségre használható.

A Tisza-tó további strandjainak bemutatása az I love Tiszató oldalán tekinthető meg, ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!