Kétszer annyian utazhatnak a Seychelle-szigetekre, mint eddig

A növekvő ünnepi forgalom miatt az Emirates légitársaság december 24. és január 9. között megduplázza napi járatainak számát a Seychelle-szigetekre. A vakcinaigazolással rendelkező magyar utazóknak mindössze egy negatív PCR-teszre van szükségük, hogy eljussanak az egzotikus úti célra.

Az Emirates jelenleg napi egy járatot üzemeltet a Seychelle-szigetekre, a második napi járat elindításának célja, hogy a téli szünetben megnövekedett igényeket is kiszolgálja. A légitársaság január 10-től heti 10 járatot, köztük péntekenként, szombatonként és vasárnaponként napi két járatot indít.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy december 14-től hatályba lép az a Seychelle-szigetekkel kötött egyezmény, amely a vakcinaigazolások kölcsönös elfogadásáról szól. Ennek értelmében a koronavírus ellen beoltott magyar állampolgárok az oltóanyag típusától függetlenül szabadon, karanténkötelezettség nélkül, egy negatív PCR-teszt bemutatásával utazhatnak a Seychelle-szigetekre – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!